1 Napos Intenzív Mentális Felkészültség Tréning

06 Jul

A legtöbb pókerjátékos folyamatosan a technikai játékában keresi a megoldást, hogy mi hátráltatja őt, és miért nem tart még ott ahol szeretne, és ez érthető, ha nem látja át azt a területet, amely még szabotálja a teljesítményét a technikai képessége mellett.

Épp ebből kifolyólag a legtöbb játékos azzal tud szert tenni a következő nagy ugrásra pókerben, nyereményében, teljesítményében, ha a fókuszát a technikai területről a mentális területre is helyezi, és azt fejleszti fel jobb szintre, ott korrigálja a leakjeit, és tesz szert hatékonyabb teljesítményre. Nem véletlen mondják, hogy akármit csinál az ember, akármilyen területen tevékenykedik, 80% pszichológia, 20% technika a kulcs a sikerhez.

Te mennyit foglalkoztál mentális játékod, gondolkodásmódod fejlesztésével a technikai tudásod fejlesztéséhez képest? Úgy állsz hozzá a karrieredhez, mint egy profi?

Épp ezért a vezetőséggel arra jutottunk, tartunk egy 1 napos intenzív tréninget számotokra, ahol elég nagy fejlődésre fogsz tudni szert tenni, ami a gyakorlatban is meg fogja mutatni magát, konkrétan mérhető számokban. Szóval gyere el, jegyzetelj sokat, érezd jól magad a többiekkel, szerezz motivációt a csoporttól, és tedd még hatékonyabbá a póker karrieredet és életedet.

 

09:15 ÉRKEZÉS

 

10:00 – 11:30 Sikeres Mental Game Tényezői

Ebben a részben átvesszük, hogy milyen szerepe van a mentális felkészültségnek pókerben, mekkora részért felelős a nyereményedben, milyen téren hátráltathat, ha nem megfelelő, és milyen tényezőket foglal magában, amelyeket tudunk fejleszteni.

11:30 – 12:00 Szünet

12:00 – 13:15 Mental Game Leakek Feltárása

Részletesen beszélünk a Tilt fogalmáról, fajtáiról, amikor bizonyos játékban előforduló szituációk kizökkentenek, felbosszantanak, és ezáltal nem tudod az A játékodat, a legjobbadat játszani.Leásunk a mental game-ben levő problémák mélyére, milyen kiváltó okai lehetnek, hogyan ismerheted fel, és azonosíthatod be, hogy téged és a profitod mértékét mi hátráltatja.

13:15 – 14:30 Ebéd Szünet

14:30 – 16:00 Mental Game Leakek Korrigálása

Gyakorlatokkal, kérdéssorokkal, élő demonstrálással átvesszük, hogyan lehet kikorrigálni ezeket a hibákat a mentális játékodban, illetve hogyan tudod ezt a korrekciót elsajátítani, hogy ne hátráltassák többé ezek a problémák a teljesítményedet, és ezáltal növeld a profitodat.

16:00 – 16:30 Szünet

16:30 – 18:00 Sikeres Gondolkozásmód / Hatékony Szokások Kialakítása

Ebben a részben kicsit elrugaszkodunk konkrétan a pókertől, és az egész életedre kihatással levő gondolkodásmódról beszélünk.
Gyakran azt gondolják az emberek, hogy a sikeres személyek a szerencsének köszönhetik, hogy ott tartanak ahol. De ha mélyebbre leásunk a gondolkodásmódjukban, akkor látjuk, hogy teljesen máshogy tekintenek a világra, magukra, és a környezetükre, amely lehetővé teszi, hogy jóval többet kihozzanak magukból és a teljesítményükből.

  • Mitől ér el valaki egy sikeres, boldog életet, más valaki pedig szenved az életében, és nem tud egyről a kettőre jutni?
  • Hogyan gondolkoznak, milyen szokásokkal rendelkeznek a sikeres személyek, amely lehetővé teszi, hogy egy felfelé ívelő siker spirálban haladjanak az életükben?
  • Milyen dolgokat tudsz beültetni az életedbe, amellyel a leggyorsabban, és legélvezetesebben haladhatsz a vágyaid és céljaid felé?
  • Milyen dolgokkal szabotálod magadat és a sikert az életedben, amit felismerhetsz és megoldhatsz, úgymond kiengedve a láthatatlan kéziféket?

 

 

Ha azon gondolkozol, hogy szabad leszel-e akkor, és ráérsz-e, akkor megint visszakanyarodunk a prioritásokhoz, mennyire veszed komolyan a póker karrieredet, és a sikeredet, hogy ezt rakod-e előre a listádon.

Ha az van benned, hogy egy ilyen intenzív tréning az túl intenzív, és soknak tűnik, hidd el pont azért, hogy mélyreható változásokat eredményezzen.

Ha azt gondolod, hogy a Te mentális játékod már így is elég jó, és nem kell fejlesztened magadat ilyen téren, és nem törsz monitorokat meg egereket, akkor ez azt jelenti, nem látod át még eléggé, hogy mekkora pluszt tud nyújtani számodra ez a terület fejlesztése. Sokkal-sokkal többről szól ez, és lehet finomabb formája, mint hogy törsz-e monitort:)

Ha az van benned, hogy vidéki vagy, és ez neked plusz időbe és pénzbe kerül, akkor hidd el jelentősen meg fog térülni. Megint előjön, hogy mennyit vagy hajlandó belerakni a sikeredbe.

Ha úgy gondolod, hogy le fog olvadni az elméd a sok új információtól, akkor … nos ezt jól gondolod, de a gyakorlati feladatokkal, élő demonstrációkkal, jó társasággal, sok nevetéssel, jól fogod érezni magad garantáltan.

 

 

A következő linken írd be magad résztvevőnek, hogy tudjuk, hány darab munkafüzetre lesz szükség a tréningen (nem lesz hely az összes 100+ PPB tagnak a teremben, szóval írjátok fel magatokat, amíg még van hely):

Jelentkezéshez Kattints Ide

 

Időpont:

Július 16. Szerda; 10 – 18 óra

 

Helyszín:

Courtyard by Marriott Hotel, konferencia terem. Budapest, József krt. 5.

No comments yet.

Leave a Reply