3. Mentális leakek kiváltó okai pókerben

26 May

Felkerült a harmadik videó is, amelyben a mentális leak-ek kiváltó okairól, és az érzelmek szerepéről beszélek pókerben.

Fontos, hogy a videóban levő dolgokkal tisztába kerülj annak érdekében, hogy hatékonyan tudd feltárni az esetleges hibás nézeteket pókerrel kapcsolatban, amelyek szabotálhatják a teljesítményedet. Erre fognak épülni a következő hetekben bemutatásra kerülő videók anyagai, amelyek segítenek a hátráltató pókeres meggyőződések korrigálásában majd.

Ne csak nézd a videót, próbáld meg megtalálni a párhuzamot az elhangzottak és a saját tapasztalataid között.

(A videó végén a minőség nem a legjobb, mivel rám esteledett felvételek közben, de próbáltam kihozni belőle a legjobbat, sry)

 

Emellett remélem továbbra is sikerül gyakorlatba ültetni az elmúlt 2 videóban említett dolgokat (célkitűzés, és warmup+session közbeni+levezető rutin). Az egyik abban segít, hogy az ideális jövőképed felé haladj célirányosan, és a megfelelő irányba állítsd a fókuszodat minden reggel a céljaidat elolvasva/átélve, a másik pedig abban segít többek között, hogy kialakíts egy folyamat orientáltabb szemléletet pókerrel kapcsolatban, amellyel a motivációdat tudod megnövelni, és a fejlődésedet hatékonyabbá tenni, illetve a játékod minőségén javítani.

Ne feledd a változás nem egyik napról a másikra jön. Semmi gond, ha egyelőre nem sikerült a legjobban az életed részévé tenned ezeket, a lényeg, hogy kezdd el fokozatosan, egyre tudatosabban beültetni az életedbe, és éreztetni fogják majd a pozitív hatásukat idővel.

Visszajelzésekkel kapcsolatban írjatok nyugodtan. Kérdéseket a kérdezz-felelek doksiba tudtok írni, amelyeket megválaszolok majd, ha összejött több:
https://docs.google.com/document/d/1XIbey4Qf8GDJv_wO8-v5l4M0pCKTaI1BRgNOpKRNNns/edit

u.i.: Ezek a 30-40 perces videók még kb. 10 órámba kerülnek összeállítani az anyagot, felvenni, megvágni, összerakni stb… tudom, számomra is kicsit felfoghatatlan. Egyelőre még keresem a megoldást, hogyan tudnám ezt az időt lerövidíteni, és hatékonyabbá tenni, hogy akár több videót is tudjak közölni hetente.

No comments yet.

Leave a Reply