Az oldalról

Miről szól az oldal?

Mindannyian egy nagyszerű életstílusra vágyunk, egy olyan életre, amilyet mi szeretnénk élni. Ki akarjuk hozni magunkból a legtöbbet, de ez nem mindig egyszerű. Gyakran saját magunk vagyunk a legnagyobb hátráltató tényezők az életünkben, és fogalmunk sincs róla, hogyan tudnánk változtatni ezen hatékonyan. Dominálni akarjuk az életünk területeit, egészségesek, boldogok akarunk lenni, jó munkát akarunk, amit élvezünk csinálni, jó anyagi körülményekben élni, utazgatni, jó kapcsolatokkal rendelkezni, szórakozni, kalandokat átélni, és szabadokká válni.

A probléma azzal van, hogy sokan nem hajlandók megfizetni a szükséges árat ahhoz, hogy ezeket elérjék. Azaz feladni felesleges dolgokat az életükben, hogy az igazán fontos tevékenységeket végezzék. Kialakítani egy olyan gondolkozásmódot/szemléletet, hogy folyamatosan tágítsák a komfort zónájukat, és kihozzák a legtöbbet önmagukból. Semmi, ami igazán hasznos nem hullik magától az ember ölébe, anélkül hogy tennénk érte.

Minden egyes nap válaszút elé érkezünk. Mi döntjük el, hogy a vágyainkhoz vezető lépéseket teszünk, vagy olyanokat, amelyek ettől eltávolítanak minket.

A kulcs a gondolkozásmódunkban rejlik, azaz milyen meggyőződések irányítják az életünket. Ha nem vagy elégedett a jelen körülményeiddel, annyi a dolgod, hogy megváltoztasd a fejedben lévő hitrendszert, ami a cselekedeteid vezérlik, és az eredményedet befolyásolják. Kialakíts egy olyan szemléletet, ami nap, mint nap olyan döntések meghozásához, és lépések megtételéhez vezet téged, amivel fejlődsz, és közelebb jutsz a vágyaidhoz az életben. Pusholod magad; kitágítod a korlátaidat; 100%-ot akarsz nyújtani magadból; fel akarod adni, de csak azért is mész tovább… Ezt jelenti a Domináld Az Életed mentalitás.

Ez az a mentalitás, amit az elmúlt években kialakítottam magamnak, és ami napról napra hajt előre. Ezen az oldalon igyekszem a saját példámon keresztül inspirációt és motivációt nyújtani, illetve a tapasztalataimat megosztani, hogy mások fejlődését elősegítsem ezáltal. Nem vagyok guru, és nem is akarok annak látszani. Dominálni akarom az életem, és ezáltal rengeteg dolgot tanulok és tapasztalok, amiket szívesen dokumentálok.

Ha Te sem elégszel meg egy középszerű élettel, akkor valószínűleg rezonálni fogsz az oldal tartalmával. Ahhoz, hogy értesülj az új tartalmakról írd be az email címed, és automatikusan értesítést kapsz a legújabb bejegyzésekről. Örömmel veszem, ha hozzászólás formájában megosztod Te is a tapasztalataidat, és nézőpontokat, amiket kialakítottál az életben, ezáltal még hasznosabb tartalmat kreálva az oldalon a közösség számára. Ha bármi észrevételed van, lépj kapcsolatba velem (link).

 

Az én sztorim

profA közeli ismerőseim West-nek hívnak. Több mint 7 évvel ezelőtt fordulóponthoz érkezett az életem. Egy introvertált, zárkózott, döntésképtelen srác voltam, bármiféle célok vagy barátok nélkül egy unalmas életet élve. Elértem egy olyan mély pontra az életemben, ami katalizátorként beindította a változásra való vágyat a lelkemben. Még mindig nem tudtam mit akarok, de azt már igen, hogy mit nem: a korábbi életemet!

Elkezdtem foglalkozni magammal, az elején főként szociális képességek területén, majd a gondolkozásmódom, személyiségem kezdtem el fejleszteni, rengeteg könyv, hazai és külföldi szeminárium/tréning, videó és audió anyag tanulmányozásának, továbbá rengeteg kitartó erőfeszítés segítségével. Ennek hatására szépen lassan gyökeresen megváltozott az életem minden területe. Nem volt sem könnyű, sem egyszerű az út, amely mögöttem van, sokszor szárnyaltam és még többször padlót fogtam, de mindig sikerült talpra állnom, és a tanulságokat felhasználva újult lendülettel haladni előre.

Nem váltottam meg a világot, nem vagyok tökéletes sem, viszont eljutottam egy olyan pontra az életemben, ahol élvezem a munkákat, amiket végzek, egészséges és fitt vagyok, kialakítottam egy döntésképes és céltudatos személyiséget, nagyszerű kapcsolatokkal rendelkezek, segíthetek rengeteg embernek az életében, rendszeresebb időközönként utazgatok, anyagi téren is stabil lábakon állok, és élvezem az életemet, illetve a kalandokat, amiket átélek.

Az életfilozófiám, ami hajt előre, és amely remélem ezt a blogot is át fogja szellemülni, hogy Domináljam Az Életemet. Azaz 100%-ot kihozzak a képességeimből, és ehhez megtegyem a szükséges lépéseket. Folyamatosan fejlődjek, tágítsam a korlátaimat, újabb és újabb tapasztalatokat szerezzek, és mindezek mellett rengeteg értéket nyújtsak más embereknek.

Lehetőségem volt az elmúlt 3 évben több ezer ember életére pozitív hatással lenni az írásaim, és előadásaim segítségével, illetve közel 150 személy életét megváltoztatni személyes coachingok és tréningek keretében. Ez adja az egyik legnagyobb elégedettséget az életemben, és ezért igyekszem mindig megtalálni a lehetőségeket, amelyekkel pozitív változásokat nyújthatok a környezetemben levők életében.

2012. márciusában megalapítottam két ismerősömmel a Sikerközösség oldalát (www.sikerkozosseg.hu), ami mára Magyarország legfelkapottabb önfejlesztéssel/inspirációval foglalkozó oldalává nőtte ki magát, és több ezer ember életében nyújt napi inspirációt. Remélem ez az oldal is hasonló pozitívumot kínál majd az olvasok számára.

Kösz, hogy benéztél az oldalra, legyen nagyszerű heted.

Pacsi,
West

No comments yet.

Leave a Reply