2. Hatékony Fejlődés és Folyamat Orientált Szemlélet Pókerben

22 May

Sziasztok srácok!

Felraktam a 2. videót, amelyben két kulcs fontosságú modellt akarok bemutatni a fejlődéssel kapcsolatban, és hogyan tudod ezeket a gyakorlatba ültetni. Rengeteg előnnyel jár, ha ezeket tudatosan felhasználod a pókerkarrieredben:

  • segít felgyorsítani a fejlődési görbédet, hatékonyabban tudod fejleszteni a játékodat
  • segít, hogy gyakrabban tudd az A játékodat, legjobbadat játszani
  • kialakíts egy folyamat-orientált szemléletet, és motiváltabb legyél a játékkal, illetve fejlődéseddel kapcsolatban
  • növeld a póker eredményedet
  • jobban megbírkózzál a negatív szériákkal

1. Nézd meg a videót (fejedben ez a kérdés legyen: mit tudok alkalmazni ebből? hogyan vonatkoztathatom ezeket a saját játékomra?)
2. Ültesd gyakorlatba a bemutatott szokásokat a következő 2 hétben az eredményességed növelése érdekében
Csak az, ha megnézed a videót segíthet jobb képet kapni ezekről a dolgokról, viszont ha igazán fel akarod használni ezeknek a fent említett előnyeit, akkor ültesd is gyakorlatba az említett rutinokat, és megtapasztalod majd a pozitív erejét.

 

Link a videóhoz:

 

Ha nem töltötted ki a múltkori célkitűzés segédlet dokumentumot, akkor szánd rá az időt, mert jelentősen megkönnyíted a saját életedet, ha pontosan definiálod mégis merre akarsz haladni, mit akarsz, és miért akarod, illetve meghatározol egy konkrét tervet, hogyan érd el.
Emellett továbbra is olvasd el ezeket a céljaidat minden reggel, hogy ezekre irányítsd a tudatalattid iránytűjét, és azon fáradozzon, hogy ezeket elhozza az életedbe.

Sok sikert az asztaloknál!

West

No comments yet.

Leave a Reply