Intenzív Áttörés Tréning – December 4.

17 Nov

Újabb 1 napos tréninget tartok december 4-én. A mostani tréning teljesen más lesz a júliusitól. Sőt a téma nem is póker mentál game lesz, szóval akkor is gyere el, ha úgy érzed, hogy pókerben “nincsenek” mental leakjeid.

Hogy miért hívom intenzív áttörés tréningnek? Utálok túlmagasztosítani valamit, de ez tényleg intenzív és áttörés lesz!

Az emberi viselkedés pszichológiájának legmélyebb részeibe fogunk belemenni a tréningen. Olyan szinten képes leszel átlátni a tréning végén, hogy milyen tényezők irányítják a viselkedésedet, érzéseidet, és az életedet, mint korábban sose. Képes leszel tudatosan felismerni, hogy miből erednek a problémáid, miért szabotálod olykor saját magadat, és hogyan törd át a belső gátakat, amelyek visszatartanak bizonyos területeken attól, hogy megvalósítsd magadat.

Kikorrigáljuk azt a tényezőt, amely a legtöbb frusztrációt okozza az életünkben, saját magunkkal és másokkal kapcsolatban is (és ez nem az anyagiak).

A tréningen levő dolgokról még nem beszéltem, se nem írtam egy korábbi videómban vagy blogbejegyzésemben sem.

 

09:15 ÉRKEZÉS

 

10:00 – 11:30 A Hat Alapvető Emberi Szükségletünk

Ebben a részben átvesszük, hogy mi a különbség a minőségi problémák és a biztonságos problémák között az életünkben. Meglátod majd, hogy a problémáid nagyon nagy része saját magad által kreált, miből fakad ez, és mit tehetsz ennek feloldására.

Továbbá foglalkozunk a hat alapvető univerzális emberi szükségletünkkel, amelyek az életünket, cselekedeteinket, és boldogságunkat meghatározzák. Ez meghatároz mindent az életedben. Kielégíthetjük ezeket támogató és hátráltató módokon. Megérted a negatív szokások, függőségek szerepét, és hogy mi élteti őket, illetve hogyan tudsz leszámolni velük.

11:30 – 12:00 Szünet

12:00 – 13:15 Elég Vagyok Érzése – Önbecsülésünk Alapja

Mi az az egy tényező, amelyre minden saját magunk által kreált probléma visszavezethető? Az önbecsülésünk mértéke, és annak a pillérei. Ez átszövi az egész életünket.

Lesz szó a meggyőződések szerepéről, hogyan alakulnak ki, és hogyan tudjuk felismerni és korrigálni a hátráltató meggyőződéseinket.

Átvesszük, hogy mi a két fő félelmünk az életünkben, és ezek milyen rendkívül módon szabotálhatnak, vagy segíthetnek minket. Ha érezted már azt, hogy kevesebb vagy azáltal, ha nem teljesítesz elég jól, nem tudsz valamit, vannak hibáid, mások bizonyos véleménnyel vannak rólad, akkor meglátod, hogy mi ennek az érzésnek a forrása, és hogyan tudod függetleníteni a saját magad értékességét külső forrásoktól. Ezáltal a teljesítményed, kapcsolataid, és életed minden területe rendkívül módon javulhat a boldogságérzeteddel együtt.

13:15 – 14:30 Ebéd Szünet

14:30 – 16:00 Hogyan Tegyél Szert a Belső Hajtóerőre a Változáshoz

Ebben a részben végigmegyünk egy intenzív folyamaton, amely képes előidézni benned azt a belső motivációt, hajtóerőt, amellyel meg tudod változtatni a korábbi hátráltató viselkedésedet, gondolkodásmódodat. Ezután pedig kondicionáljuk és megerősítjük az új szemléletedet, amely után egy olyan belső erőt fogsz érezni, amellyel tudod, hogy minden akadályon át tudsz menni, amely az utadba kerül.

16:00 – 16:30 Szünet

16:30 – 18:00 Hogyan Ültesd Gyakorlatba Ezeket a Pozitív Hatásokat az Életed Területein

Átlátod, hogyan szabotáltad magad korábban, és milyen tényezők irányítják a viselkedésedet, megvan benned a tűz, azt érzed, hogy semmi nem tart vissza… de a kulcs az, hogy ezt gyakorlatba is ültesd az életedben. Hogyan tudod fenntartani ezt az állapotot, és ezzel megváltoztatni életed területeit? Ezeket fogjuk átvenni itt.

 

 

A tréningen elhangzottakkal megnövelheted a teljesítményed életed minden területén, jobban érzed magad, jobban te irányítod az életedet, jobban átlátod más emberek viselkedését, jobb kapcsolatot alakítasz ki pókerrel, és ezáltal eredményesebb lehetsz és nagyobb fejlődésre tehetsz szert.

Tehát a fő témakör nem póker mentál game lesz, de mivel ezek megértése az egész életedre kihatással van, ezért a pókerben is hatalmas pluszt fog tudni nyújtani. Ezt tapasztalhatta 1-2 srác is közületek, akik az elmúlt hetekben jöttek hozzám, és egyáltalán nem foglalkoztunk még póker mentál területtel, de a teljesítményük jelentősen megnőtt.

 

 

Ha azon gondolkozol, hogy szabad leszel-e akkor, és ráérsz-e, akkor változtasd meg a prioritásaidat, mert amit ez a tréning után átlátsz, az egész hátralevő életedet megváltoztatja minden téren!

Ha az van benned, hogy egy ilyen intenzív tréning az túl intenzív, és soknak tűnik, hidd el pont azért, hogy mélyreható változásokat eredményezzen.

Ha azt gondolod, hogy a Te mentális játékod már így is elég jó, és nem kell fejlesztened magadat ilyen téren… ez a tréning nem konkrétan póker mentál területről fog szólni, hanem sokkal sokkal többről, de a pozitív hatásait póker karrieredben is fogod tapasztalni.

Ha az van benned, hogy vidéki vagy, és ez neked plusz időbe és pénzbe kerül, akkor hidd el jelentősen meg fog térülni. Megint előjön, hogy mennyit vagy hajlandó belerakni a sikeredbe.

Ha úgy gondolod, hogy le fog olvadni az elméd a sok új információtól, akkor … nos ezt jól gondolod, de a gyakorlati feladatokkal, élő demonstrációkkal, jó társasággal, sok nevetéssel, jól fogod érezni magad garantáltan.

 

 

A következő linken írd be magad résztvevőnek, hogy tudjuk, hány darab munkafüzetre lesz szükség a tréningen (nem lesz hely az összes 100+ PPB tagnak a teremben, szóval írjátok fel magatokat, amíg még van hely):

Jelentkezéshez Kattints Ide

 

Időpont:

December 4. Csütörtök; 10 – 18 óra

 

Helyszín:

Courtyard by Marriott Hotel, konferencia terem. Budapest, József krt. 5.

No comments yet.

Leave a Reply