Január 10 Tréning anyagok

11 Jan

Ebben a bejegyzésben megtalálhatod a január 10-ei tréningemhez adott anyagokat és a tréningről készült videó felvételt.

 

 

 

 


 
 

1. Tréning munkafüzet
Rengeteg hasznos gondolatot, infót, és gyakorlatot találsz ebben:

www.dominaldazeleted.hu/download/workbook_jan10.docx

 

2. 30 napos kihívás – gyakorlati munkafüzet

Ebben a munkafüzetben egy 30 napos kihívást találsz. Minden napra találsz 1-1 gondolatot, amit gondolj át adott terülteddel kapcsolatban, és 1-1 gyakorlatot is, amelyekkel át tudod ültetni a gondolatokat az életedbe, hogy érezd a pozitív hatásait napi pár perc ráfordítással. Nagyon javaslom, hogy menj végig ezen. Nyomtasd ki, és hajrá!

www.dominaldazeleted.hu/download/gyakorlati.docx

 

3. Hatékony reggeli rutin kialakítása

Ebben a videóban bemutatom, hogy szerintem mi a szerepe a reggeli rutinnak, miért olyan fontos, hogy mivel kezdjük a reggelt, és hogy mire érdemes odafigyelni, hogy a legtöbb pozitív hatást megtapasztaljuk.

 

 

4. Tréningen elhangzó Áttranszformáló folyamat

Ez az erőteljes irányított vizualizációs gyakorlat képes megadni számodra a hajtóerőt a változáshoz bizonyos hátráltató szokásoddal, cselekedeteddel, személyiségjegyeddel kapcsolatban. Rendkívül erőteljes ez a folyamat, de NEKED kell beleraknod a magad részét, neked kell a fájdalmat társítani hozzá fejben.

Válaszd ki előre, hogy min akarsz változtatni, írd le, mi ez az 1 vagy 2 hátráltató viselkedés, meggyőződés, szemlélet. Majd kapcsold ki telefonod, sötétíts be, és csináld végig a gyakorlatot.

(jobb gomb -> Cél mentése másként…)

http://dominaldazeleted.hu/download/dickens.mp3

 

5. Érzelmi áramlás

Ezzel a pár perces irányított vizualizációval képes vagy sokkal jobb érzelmi állapotba hozni magadat. Jobb érzelmi állapotból pedig jobb döntések, jobb cselekedetek születnek. Javaslom, hogy rakd bele reggeli rutinodba, vagy akár póker session előtt is meghallgathatod.

http://dominaldazeleted.hu/download/erzelmi_aramlas.mp3

 

No comments yet.

Leave a Reply