5 hónapos program azoknak a játékosoknak, akik készen állnak legmerészebb álmaik megvalósítására

Azt érzed, hogy képes lennél még többet kihozni az életedből?

Megteremtettél már nagyszerű körülményeket magadnak az életedben. Elértél már olyan eredményeket, amelyek régebben csak álmok voltak számodra. Mégis úgy érzed, hogy képes lennél többre. Úgy érzed, hogy még jobban ki tudnád aknázni a potenciálodat, még jobb eredményeket valósíthatnál meg, még élvezetesebbé tehetnéd az álmaid megvalósítását.

Van benned egy belső késztetés, amely mindig többre sarkall. Ez az, ami eljuttatott a jelenlegi szintre az életedben.

És ez az, ami elválaszt a következőtől.

Mi a következő szint számodra a pókerben, és életed más területein?

Amikor olyan személyekkel dolgozom, akik már nagyszerű sikereket tudhatnak magukénak, mindig az a kérdésem, hogy mi a következő szint számodra?

Ez nem feltétlen csak külső dolgokban, hanem belső tapasztalásban is értendő.

Hogyan tudsz még jobb eredményeket, még jobb teljesítményt elérni, mindezt pedig még élvezetesebben, egy belső nyugalom és lelkesedés állapotából?

Egy olyan állapotból, amikor nem azt érzed, hogy még többet kell kihoznod magadból, hogy majd akkor végre elégedett lehess. Hanem egy belső nyugalom, elégedettség állapotából képes legyél teljesen kibontakoztatni magadat, elérni a legmerészebb álmaidat, és élvezni és értékelni az életedben levő gyönyörű pillanatokat a folyamat során.

Lehetőségem volt az elmúlt évek során több száz személlyel dolgoznom coachingok során. Voltak közöttük megannyi területről személyek: sportolók, vállalkozók, pókerjátékosok, és egyéb tevékenységet folytató emberek.

Voltak akik küzdöttek azért, hogy jobb életkörülményeket teremtsenek maguknak, voltak akik már nagyszerű eredményeket tudhatnak magukénak, azonban mindig többre és többre vágytak, és szerették volna még teljesebben megélni az életet miközben nagyszerű eredményeket valósítanak meg.

Bizonyára te is észrevetted már, hogy az álmaink megvalósítása egyszerre lehet rendkívül izgalmas, és félelmetes is számunkra. Az út során történnek velünk nagyszerű dolgok, és tragikusnak tűnő időszakok, amikor elveszítjük minden hitünket. Érezhetünk hatalmas motivációt, elégedettséget, inspirációt, de akár belső kétséget, frusztrációt, és magányosságot is.

 

Mit jelentene számodra egy felemelő, támogató társaság?

Mire lennél képes, ha lenne egy olyan inspiráló társaság körülötted, akik mind egy céllal rendelkeznek: a lehető legjobban megéljék az életüket, és megvalósítsák az álmaikat?

Akik támogatnának téged nehéz pillanatokban, és inspirálnának téged a mindennapok során.

Akik ott lennének számodra, hogy megoszd velük az akadályokat, hibákat, kudarcokat, amelyekkel szembesülhetsz az út során, és tudod, hogy megértésre, és biztatásra számíthatsz tőlük.

Akik segítenek mindig visszatalálni neked az erőteljes énedhez, aki képes bármit megvalósítani az életben.

Mennyivel tudnál többet kihozni a karrieredből, anyagi helyzetedből, és mennyivel tudnád még teljesebbé tenni az életedet?

 

Az inspiráló csoport ereje

Ha visszatekintek az életemre, az egyik legmeghatározóbb tényezőnek tartom, hogy kialakítottam egy olyan társaságot magam köré, akik inspiráltak, hogy a legjobbamat éljem, akik támogattak és biztattak, amikor az álmaim megvalósításáról volt szó, és akik megértőek voltak, amikor nehézségekkel szembesültem.

Biztos vagyok benne, hogy közelében sem tartanék annak ahol vagyok, ha nem kapom meg ezt a támogatást, bátorítást a barátaimtól, ha nem tágítják a korlátaimat, ha nem emelik a következő szintre az anyagi termosztátomat a fejemben, hogy mi mindennel rendelkezhetek.

Lehet, hogy neked is van egy ilyen társaság körülötted, lehet hogy szeretnéd, ha még aktívabban támogatnátok egymást, mert tudod, hogy milyen messze juthatnátok együtt.

 

Egy program a belső transzformációhoz

Készítettem egy olyan 5 hónapos programot, amely kombinálja mindazt, amit úgy találtam, hogy lehetővé teszi a legerőteljesebb belső transzformációt. Képesek legyünk a legerőteljesebb énünket előhozni, hogy megvalósítsuk legmerészebb álmainkat, és legjobban megéljük életünk pillanatait.

A program kombinálja az inspiráló közösség erejét, a privát és group coachingok félelmetes hatásával, a tréningek, videók, kihívások és játékok felemelő aspektusával.

Egy olyan programról van szó, amely egy radikális, mély, belső transzformációt eredményez az életedben. Amely lehetővé teszi, hogy kiaknázz egy olyan erőt magadból, amely nem csak maximális teljesítményt, hanem könnyed és élvezetes megvalósítást biztosít számodra.

Az álmaink megvalósítása nem könnyű, de lehet könnyed, és élvezetes. Nem kell a stressznek, a belső önostorozásnak, az elégedetlenségnek, frusztrációnak beárnyékolnia a mindennapjainkat, ahogy haladunk az utunk során, és éljük a víziónkat.

Ha úgy érzed, hogy:

 • van még benned olyan álom, amely mélyen belül ott dalol a szívedben arra várva, hogy végre felszínre hozzad, és merjed megvalósítani
 • képes lennél még jobb teljesítményre, mindezt könnyedebben, és élvezetesebben
 • még jobban értékelhetnéd a pillanatokat, kapcsolataidat, és az élet szépségét az életedben
 • még szeretetteljesebb, megértőbb, támogatóbb, és inspirálóbb személy is tudnál lenni a barátaidnak, és szeretteidnek

... akkor a csoport neked való lehet.

Mindez lehetséges, ha nem csak "önfejlesztjük" magunkat, hanem egy radikális belső transzformációt idézünk elő a legmélyebb szintjén az emberi lényünknek.

Egy olyan transzformációt, amely minden aspektusára kihatással van az életünknek, és belülről formálja át az egész világunkat. Egy teljesen új világnézetbe lépünk át, amely nem a hiányból, elégedetlenségből, és biztonságra és szabadságra törekvésből hajt minket előre, hanem egy olyan világnézetbe, amely a valódi belső teljességünkből teszi lehetővé, hogy megvalósítsuk mindazt amit szeretnénk, mindezt úgy, hogy bearanyozzuk a körülöttünk levők életét.

Ezt fogjuk elsajátítani, és minél jobban erősíteni egymásban közösen.

 

Belülről-kifelé szemlélet

Egy olyan 5 hónapos "belső utazásra" invitállak, amely radikális módon áttranszformál belülről kifelé.

Az álmaid megvalósításán fogunk dolgozni, mindezt olyan köntösbe burkolva, amely során belülről kiaknázod a legjobbadat, és megerősíted a kapcsolatot az erőteljes éneddel, amelyik bármit képes megvalósítani az életben.

Az öt hónap során foglalkozunk különböző témakörök elmélyítésével, azonban a különbség eközött, és más tréningekből, könyvekből elérhető információk között az lesz, hogy az egészet a "belülről-kifelé", vagy más néven belső teljesség szemlélete fogja átjárni.
Nem valamit rád akarunk pakolni, hanem egy belső transzformáción keresztül, felszabadítani, ami benned van.

A kívülről-befelé, vagy hiány szemlélet alapján célokban, bizonyos összeg elérésében, a megfelelő személyek bevonzásában keressük ezeket, azonban legtöbben emberek sose döbbenünk rá, hogy hiába a minél több és több, mindig külső dolgokhoz csatoljuk, ezért félünk elveszteni dolgokat, azonosulunk velük, mert azt hisszük azok tartalmazzák ezeket az állapotainkat, a belső jóllétünket.

A belülről-kifelé szemlélet alapján már nem kívül keressük mindazt a biztonságot, szabadságot, szeretetet, elégedettséget, boldogságot, belső nyugalmat, amelyek az alap állapotaink.

Elválasztjuk az álmainkat a belső jóllét állapotaitól. Ezáltal pedig kitűzhetünk akár "lehetetlennek" tűnő célokat is, cselekedhetünk a legmerészebb álmaink megvalósításáért élvezettel, és könnyedebben.

Ez fogja átjárni az 5 hónapot, és tárasaiddal együtt belülről-kifelé fogod megvalósítani a legmerészebb álmaidat.

Erről a helyről a flow állapot, a maximális teljesítmény, a pillanatok és személyek értékelése magától tud megtörténni.

 

Mi az az álmod, amit igazán, igazán, igazán szeretnél megvalósítani?

Milyen életet akarsz magadénak tudni egy év múlva? Hol tartasz, mi és ki vesz körül, hol jársz a világban?

Gondolj bele, mennyit tudna segíteni ebben egy 5 hónapos program, amely során hasonlóan elkötelezett, fejlődni vágyó, baráti társasággal haladsz előre, akik ott vannak érted?

Mit tartalmaz a program?
A program öt különböző modulra fog épülni az 5 hónap során. Mindegyik hónapnak lesz egy fő témája, amivel mélyebben foglalkozunk. Más területeket is érintünk, de az adott hónapban ez kapja a fő hangsúlyt.

Ezek azok a területek, amelyeket ha mélyebben elsajátítasz, garantált javulást tapasztalsz a karrieredben, bevételedben, érzelmi állapotodban, boldogságodban.

 

Kihívások a póker karrierben

Pókerjátékosokkal történő munkám során többnyire a következő területek szoktak feljönni, amelyek kihívásokat nyújtanak sokszor:

 • Belülről jövő erőteljes motiváció kialakítása, amely a legjobbunk kiaknázására sarkall
 • A játék, és póker élvezetesebbé tétele
 • Érzelmek megfelelő kezelése (akár játék közben, akár azon kívül)
 • Hatékony időbeosztás, személyes hatékonyság
 • Póker közbeni koncentráció, fókusz fenntartása
 • Flow állapot elérése
 • Magabiztosság ingadozása a játéktudásban
 • Pókeres fejlődés leghatékonyabb strukturálása
 • Magánéletet és pókert megfelelően kiegyensúlyozni
 • Tilt és egyéb korlátozó mental game állapotok feloldása
 • Napközbeni energiaszint fenntartása

... ezeket fogjuk érinteni, megoldani, és stabilizálni a következő hónapok során, hogy a következő szintre juttasd a karrieredet, bevételedet, és megelégedettségedet az életben.

 

5 hónap, 5 fő modul:

 

1. Tisztánlátás
A tisztánlátás az egyik kulcs pillére a maximális teljesítménynek. Észrevetted már, hogy amikor tisztán látod, hogy mit akarsz, mit kell tenned, akkor tudsz előre haladni, és szert teszel egy ezzel járó belső elégedettségre?

Amikor pedig káosz uralkodik benned, akkor elbizonytalanodsz, kevésbé haladsz előre, frusztrált lehetsz.

Ebben a témakörben mélyre ásunk, feltárjuk, hogy mi a mély víziód magad számára, mit szeretnél létrehozni, milyen életet akarsz élni. Sokszor kliensek rájönnek, hogy mindaz, amit szerettek volna, sokkal-sokkal közelebb volt, mint gondolták.

Megismered részletesebben, hogyan alakíts ki egy olyan szemléletet, amely lehetővé teszi a legjobbad kiaknázását a mindennapokban.

Mélyebben megvizsgáljuk a világlátásunkat, hogyan formáljuk a valóságunkat, hogyan teremtjük meg a dolgokat az életünkben, és hogyan tudjuk mindezt sokkal könnyedebbé és az utat élvezetesebbé tenni.

Kialakítasz belülről jövő erőteljes motivációt, amellyel megvalósítod a legmerészebb álmaidat.

Meghatározunk úgynevezett “Lehetetlen” célokat, amelyek inspirálnak, és amelyek tágítják a valóságodat. Ezek lesznek a fő céljaid az 5 hónapos együttműködés során. Ezáltal egy életre veled maradhat akár a tanulság, hogy miért érdemes nagyot álmodni, mivel sokszor jóval többet tudunk elérni, mint hittük.

 

2. Érzelmi szabadság
Mi az igazán kiemelkedő minőségű élet titka?

A kimagasló érzelmi állapotok!

Mindannyian ezeket akarjuk, de sokszor elkezdünk külső dolgokat hajszolni, és azt reméljük, hogy majd azok adják meg ezeket az érzéseket (szeretet, öröm, hála, boldogság, önértékelés, szabadság, biztonság).

Pedig valójában ezt már most élhetjük, nem kell megvárni, hogy a csillagok együtt álljanak, és mi is mindent megvalósítsunk, amit szeretnénk.

Amit ebben a modulban átveszünk, radikálisan átformálhatja a valóságodat, egész hátralevő életedre.

Szert teszel egy mélyebb belső szabadságra és stabilitásra, képes leszel hamarabb és könnyebben túllendülni negatív érzelmi állapotokon, és egy még nagyobb belső nyugalom, elégedettség, és öröm fogja átjárni a pókert, illetve egyéb tevékenységeket az életedben.

 

3. Póker mindset és flow állapot

Milyen lenne a póker számodra, ha még stabilabb lenne a magabiztosságod a játéktudásodban; gyakrabban játszanál flow állapotban, ahol a legjobbadat nyújtod; sessionjeid nagyobb részében tudnál fókuszált, és koncentrált lenni; és nem nehezítenék a játékodat negatív érzelmi állapotok (bizonytalanság, tilt, félelem, motiválatlanság)?

Ebben a részben konkrétan a póker mélységeibe kalauzolunk. Habár az összes terület érintése kihatással lesz a pókeres teljesítményedre, ebben a modulban azzal foglalkozunk, hogyan tudod a következő szintre emelni a pókeres gondolkodásmódodat, amely lehetővé teszi, hogy még többet kihozz magadból az asztaloknál.

Foglalkozunk többek között stabil magabiztosság kialakításával a játéktudásodban, tilt és egyéb hátráltató mental leakek feloldásával, flow állapot elérésével, és támogató rutinok kialakításával.

A pókeres teljesítményed, és eredményességed garantáltan javulni fog. Valamint a játék még élvezetesebb, és könnyedebb lesz számodra.

 

4. Pókeres fejlődés hatékony strukturálása

Okozott már fejtörést számodra, hogy kidolgozd a legjobb megközelítést a póker tudásod fejlesztésére?

Ebben a részben olyan megközelítéseket veszünk át, amelyekkel még hatékonyabban, és gyorsabban tudod elsajátítani a pókeres koncepciókat.

A csoport együtt fogja megosztani és kidolgozni a legjobb praktikákat, amelyek számukra beváltak.

Rendelkezni fogsz egy konkrét tervvel a fejlődéseddel kapcsolatban, és tudni fogod, hogy melyik a leghatékonyabb módszer a játéktudásod elmélyítésével kapcsolatban.

 

5. Produktivitás + Energiaszint

Mit tudnál megvalósítani idén, ha megkétszereznéd a személyes hatékonyságodat?

Habár mindegyik pillér segíteni fog a teljesítményed növelésében, ebben a modulban olyan módon formáljuk át a produktivitásodat, hogy képes legyél a legjobbadat nyújtani hétről-hétre.

A személyes hatékonyságodat fogjuk maximalizálni ebben a hónapban olyan rutinokkal, szemléletmódokkal, megközelítésekkel, amelyek garantáltan növelik a produktivitásodat, hogy kevesebb idő alatt többet és hatékonyabban valósítsál meg, mindezt élvezetesebben.

 

Az egyik fő terület a maximális teljesítményben az energiaszint.

Észrevetted már, hogy amikor energikus vagy, akkor jobb érzelmi állapotban vagy, kevésbé zökkentenek ki az élet eseményei, fókuszáltabban és lendületesebben tudod tenni azokat a lépéseket, amelyek a bevételedet és előrelépésedet hozzák az életedben?

Amikor pedig fáradt és lestrapált vagy, akkor nem csak az érzelmi állapotodra van kihatással, hanem a teljesítményed is jelentősen lecsökken, ezáltal közel sem tudsz olyan hatékonysággal megvalósítani dolgokat, mint egy erőteljes, lendületes állapotban.

Ebben a modulban az energiaszinted maximalizálásával foglalkozunk, hogy a legenergikusabb, fókuszáltabb, kiegyensúlyozottabb legyél a mindennapjadban.

Kialakítunk olyan rutinokat étrend, mozgás, napi energiamegújítás, feltöltődés területeken, amelyekkel a legjobbadat tudod nyújtani.

Meghatározod pontosan, hogy melyek azok a személyek, tevékenységek, hátráltató szokások, amelyek elszívják az energiádat, és hogyan tudod ezeket megfelelően minimalizálni.

És meghatározod azokat a dolgokat, személyeket, szokásokat, amelyek a vitalitásod, és energikusságod maximalizálását segítik az életedben.

 

Mit fogunk csinálni minden hónapban?

 

1. Minden hónapban 3 db 90-120 perces group coaching sessiont tartunk

Ezeken az órákon ott akarsz lenni! Jegyzetelj lelkesen. Alkalmazz mindent, amit hallasz. Mélyre fogunk ásni ezeken az alkalmakon.

Minden sessionben lesznek gyakorlatok, amelyekkel változtathatsz a világnézeteden. Továbbá minden alkalommal lesz egy vagy két személy, akivel 1-on-1 coachingot fogok folytatni, úgy hogy élőben követheti a csoport a folyamatot. Ezek tágítani fogják a világodat!

Akár te leszel az, akivel éppen dolgozok éppen, akár csak megfigyeled a társadat, képes leszel megérteni, hogy miért látunk dolgokat úgy az életünkben, ahogy. Hogyan szabotáljuk sokszor magunkat, anélkül, hogy tudnánk erről. És hogyan tudod átformálni a világodat egy erőteljes, mély beszélgetés hatására.

Egy biztonságos, inspiráló közösségben hatalmas belső fejlődést tudunk előidézni ezek az órák során.

A hónap 4. hetében pedig self-coaching hét lesz, ami cselekvésből, tanulságok leszűréséről, saját belső munka folytatásáról fog szólni. Amennyiben erről küldesz nekem egy összegzést, úgy nyomon tudom követni a haladásodat, és tudok adni személyre szóló javaslatokat az előrehaladásodhoz.

 

2. Privát videók, írások, kihívások

A group coachingokon kívül minden héten megosztok 2-4 db kisebb-nagyobb videót vagy hangüzenetet, amelyekkel az adott főbb témakört, és egyéb területeket tudsz jobban elsajátítani, új meglátásokra szert tenni.

Ezek többnyire max. 5-10 percesek lesznek, amelyeket könnyedén meg tudsz nézni, és beültetni a mindennapos teendőid mellett.

Megosztok továbbá olyan kis kihívásokat, vagy “játékokat”, amelyekkel el tudsz sajátítani jobban egy szemléletet, vagy tudod tágítani a határaidat. Ezekről aztán megoszthatod a tapasztalataidat a nap végén a csoporttársaiddal, hogy leszűrd belőlük a tanulságokat.

 

3. Közös skype csoport

Része leszel egy skype csoportnak, ahol a társaiddal együtt tudjátok egymást támogatni, és inspirálni. Én is része leszek a csoportnak, és megosztom a saját haladásomat, kihívásaimat, amelyekben szintén szívesen fogadom a ti támogatásaitokat.

Egy olyan társaságot kreálunk, ahol együtt fejlődünk és haladunk. Habár terelem a csoportot, és segítem a haladásunkat, ugyanakkor nem én leszek a vezető.
Mindannyian vezetők leszünk a csoportban, és 100%-os felelősséget vállalunk a csoport haladásáért.

Nem követőket akarok a csoportba, hanem vezetőket. Olyan személyeket, akik az életükben vezetők akarnak lenni, és másokat inspirálni, segíteni, saját magukból a legtöbbet kihozni, akik vállalják a felelősséget az életük alakulásáért.

Ez az öt hónap mindenkiben erősíteni fogja a vezetői kvalitásait.

Rang nélküli vezető definíciója Robin Sharma alapján:

A rang nélküli vezető egy olyan személy, aki elkötelezett a képességei fejlesztése, és potenciálja minél magasabb szintű kiaknázása iránt. Nem főnök, aki másoknak dirigál, hanem egy vezető, aki másokat inspirál, és felemel, hogy együtt váltsák valóra a csodákat.

 

4. Egy napos tréning a program megkezdése előtt

A program megkezdése előtt tartunk egy egész napos találkozót Budapesten, egy olyan időpontban, amikor mindenkinek megfelel.

Ebből fél napos tréninggel indítunk, ahol megismerkedünk egymással közelebbről, mindenki megosztja a saját történetét. Azután átbeszéljük a csoport működésének megállapodásait, amellyel a legtöbbet tudjuk kihozni a következő öt hónapból.

Mindenki megtervezi azokat a célokat, amelyeket szeretne megvalósítani, és a csoport támogatását elfogadni a megvalósításhoz vezető út során.

A nap második felében kötetlenebb programok során fogjuk egymást jobban megismerni játékosabb környezetben, ahol nagyszerűen fogjuk érezni magunkat.

Este pedig egy közös vacsora során folytatjuk tovább az eszmecserét.

 

5. Élő találkozó minden hónapban

A következő hónapok során havi 1 élő találkozót tartunk Budapesten, amely opcionális, nem kötelező a részvétel.

Ez valószínűleg egy fél napos elfoglaltság lesz. Valamikor közösség érdekében fogunk tevékenykedni, adományozunk, vagy rászorulóknak segítünk, valamikor pedig csak kikapcsolódásról, szórakozásról, feltöltődésről fog szólni különböző programok segítségével, amelyeken részt veszünk együtt.

 

6. Korlátlan email, és skype elérhetőség

Az együttműködés során korlátlan email, és skype hozzáférhetőséged lesz hozzám.
Ha pedig 1-on-1 intenzív privát coachingot szeretnél velem, arra is lesz opciód.

 

7. Hozzáférés anyagaimhoz

A közös munka részeként továbbá hozzáférést kapsz korábbi anyagaimhoz, tréningjeim felvételeihez, ha szeretnéd a későbbiekben elmélyíteni az ismereteidet.

Ez az öt hónapos program garantáltan segíteni fog egy radikális belső transzformációt előidézni benned, hogy még teljesebb, eredményesebb, élvezetesebb életet teremts magadnak a következő hónapok és évek során.

Gondolj bele milyen pluszt nyújtana egy ilyen társaság az életedben és a karrieredben?

 

A Top 5% Mastermind csoport februárban indul

 

A csoportba mindössze 8-10 igazán elkötelezett, segítőkész, fejlődés-orientált személyt keresek.

Amennyiben úgy érzed, hogy ezek a fenti jellemzők igazak rád, és készen állsz arra, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor kérlek töltsd ki a következő űrlapot.

Ezután megbeszélünk egy időpontot, amikor skype-on átbeszéljük a részleteket, illetve hogyan tudna hasznodra válni a program.

Izgatottan várom, hogy együtt dolgozzunk, és megvalósítsuk legmerészebb álmaidat.

A jelentkezés lezárult! Köszönöm az érdeklődésed.

Mit fogsz elérni:

 • Sokkal hatékonyabban képes leszel megbirkózni a póker és életbeli kihívásokkal.
 • Belülről kifelé áttranszformálod az életedet
 • Egy belső teljességből, elégedettségből fogod megvalósítani a legmerészebb álmaidat
 • Elválasztod a boldogságodat, belső békédet a céljaid megvalósításától, így az út élvezetes, és könnyed lesz, a maximális teljesítmény pedig magától tud kiáradni belőled erőfeszítés nélkül
 • Jobban megismered magadat, és hogyan hozd ki minél hatékonyabban a legjobbat magadból.
 • Belülről áttranszformálod magadat, és az életedet. Közelebb kerülsz a valódi potenciálodhoz.
 • Egy belső biztonság és szabadságérzettel fogsz rendelkezni függetlenül az anyagi és egyéb körülményeidtől, mivel tudni fogod, hogy te alkotod a saját életedet belülről.
 • Jobban fogod élvezni a pókert, és a mindennapjaidat.
 • A következő szintre juttatod a póker képességedet, és eredményességedet.
 • Amikor egy negatív érzelmi állapotban találod magadat, tudni fogod hogyan juss túl rajta, hogy újra támogató állapotban találd magad.
 • A kapcsolataid átalakulnak (mert te is átalakulsz)
 • Képes leszel sokkal könnyebben flow állapotban pókerezni, ahol a legjobbadat nyújtod.
 • Egy rang nélküli vezetővé válsz, aki folyamatosan fejlődik, eredményeket ér el, és másokat inspirál.
 • Megerősödik benned a tudat, hogy bármit képes vagy megvalósítani, és te vagy életed körülményeinek alakítója.
 • Energikusabb, és fókuszáltabb leszel a napjaid során.
 • Egy nagyobb belső béke, és nyugalom állapotában fogod találni magadat, sokkal hatékonyabban felébresztve az intuíciódat pókerben és azon kívül.