Maximális Teljesítmény Pókerben

Tanuld meg a konkrét stratégiákat, amelyekkel kialakíthatsz egy élvezetes és rendkívül eredményes póker karriert

JELENTKEZEM

Ez az utolsó alkalom, hogy megtartom ezt a tréninget ezekkel a témakörökkel.
Szóval, ha szeretnéd megtudni, hogy melyek azok a stratégiák, amelyekkel a legeredményesebb póker karrierre tehetsz szert, jelentkezzél mielőbb, mert korlátozott számú helyek állnak rendelkezésre.

Melyek azok a "láthatatlan" tényezők, amelyek elválasztják a kimagaslóan jó játékosokat a kevésbé sikeresektől?

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy lehetőségem volt több mint száz pókerjátékossal dolgozni privát coachingjaim során, és rengeteg más játékossal értekezni egyéb formában.

Betekintést nyerhettem megannyi játékos gondolkodásmódjába, megismerhettem a stratégiáikat, és szokásaikat olyan játékosoknak, akik még kevésbé eredményesek pókerben, és olyanoknak is, akik a legjobbak között vannak.

Ennek köszönhetően rendkívül kirajzolódtak a minták egy idő után, hogy milyen gondolkodásmód, illetve szokások eredményezik egy játékos sikerességét póker területén.

Sőt, ami kirajzolódott, hogy ezek a minták, amely a kiválóságot okozzák pókerben, univerzálisak minden területen, akár valaki biznisz világban, sportban, vagy egyéb területen válik kiemelkedővé, ezek a fundamentális tényezők okozták a sikerét.

Annyira egyértelművé és egyszerűvé váltak ezek a tényezők, hogy úgy éreztem, muszáj ezt elsajátítható formában átadnom a póker közösségnek, hogy minden játékos tisztában legyen a fő tényezőkkel, amelyek eldöntik, hogy elérik-e azt a sikert, amelyet szeretnének, vagy sem.

 

Ennek eredményeként született meg az a két napos tréning, amelyet június 6-7-én tartottam közel 80 póker játékosnak, és pókeren kívül tevékenykedő személynek.

A tréningen azokat a legfontosabb tényezőket tudták a játékosok megismerni, és jobban elsajátítani, amelyekkel jelentősen többet képesek kihozni magukból pókerben és életük minden területén.

A visszajelzések rendkívül pozitívak voltak.

Úgy éreztem, hogy minden játékosnak lehetőséget kell adnom, hogy elsajátítsák ezeket a stratégiákat.

Rendkívül elégedett voltam a tréninggel, de ha már ismered a természetemet, tudod hogy mindig a fejlődés hajt, és hogy még jobbá tegyek dolgokat. Tudtam, hogy nagyszerű tréning volt, és voltak játékosok, akiknek teljes fordulatot vett a karrierjük ennek eredményeként.

Ennek ellenére azt is tudtam, hogy ezeket a fundamentális tényezőket még jobban le tudom egyszerűsíteni, és finomítani a stratégiákat, hogy félelmetesen egyszerű legyen meghozni azokat a változásokat, amellyel kiemelkedő eredményeket érhet el minden játékos, aki hasznosítja ezeket.

Ezért született meg ez a mostani, októberi tréning, hogy általa még több játékos elsajátíthassa ezeket az eszközöket, amellyel nem csak a póker karrierjét, de az egész életét egy rendkívüli pozitív spirálon indíthatja el felfelé.

1. Nap

Mitől válik valaki kiemelkedően eredményessé pókerben, és más területeken?

 

Melyek azok a fundamentális tényezők, amelyek a kiválóságot eredményezik?

Ebben a blokkban teljesen átírjuk a valóságérzékelésedet, hogy a következő szintre emeld az életedet.

Megismered az elméd mélyén lejátszódó folyamatokat, amellyel öntudatlanul formáltad az életedet eddig a pontig. Innentől kezdve átveszed az irányítást ez a tudattalan folyamat felett, hogy képes legyél olyan módon formálni a valóságodat, amellyel a legtöbbet kihozod a benned rejlő határtalan potenciálból, és megteremted az életet, amelyre igazán vágysz.

Csakúgy, mint Neo a Mátrixban, ezentúl már nem a körülményeid áldozata leszel, hanem egy hatalmas belső erővel tudatosan alakítod az életed körülményeit.

Ez az öntudatlan kiértékelő folyamat az elméd mélyén az, amely meghatározta, hogy milyen anyagi körülménnyel, milyen kapcsolatokkal, milyen képességekkel, milyen póker eredményekkel rendelkezel az életedben.

Attól függően, hogyan van bekalibrálva az elmédben, meghatározta az eredményeidet a külső valóságban. Vannak személyek, akiknek öntudatlanul jól volt ez bekalibrálva és jó eredményeket értek el bizonyos területeken, viszont sok embernek nem megfelelő módon alakult ki ez a belső program, és ez szabotálja az életüket.

A jó hír, hogy ezt átkalibráljuk a tréning során, és utána már tudatosan leszel képes úgy alakítani az életedet, hogy megvalósítsad a dolgokat, amiket szeretnél.

Ébreszd fel a benned rejlő motivációt

 

Mi az, ami minden kiemelkedően sikeres személynél megtalálható volt? A belső éhség, a tűz, hogy megvalósítsanak valamit, és többé váljanak.

Ez a belső tűz az, ami lehetővé teszi, hogy az elmédet szuper fokozatba kapcsoljad. Ezáltal jelentősen felgyorsítod a fejlődési görbédet, növeled a játékminőségedet, és igazán hatékonyan haladsz előre a pókeres céljaid megvalósításában.

Megismered a motivációdat befolyásoló tényezőket, és képes leszel tudatosan formálni a hajtóerődet, amellyel a benned levő potenciálból jelentősen többet fogsz kiaknázni.

Meg fogod érteni, hogy miért voltál bizonyos időszakban motivált, és lelkes, és más időszakokban, miért nem tudtad előhozni magadból a szükséges hajtóerőt.

Megismered továbbá, hogy melyek azok a tényezők, amelyek lehúzzák a motivációdat, és hogyan szabadulj meg ezektől.

Pontosan tudni fogod, hogy mi játszódik le az elmédben, és mit tegyél annak érdekében, hogy tudatosan izzítsad be a motivációdat, és lelkesedésed a mindennapjaid során.

Hatékony tanulás és fejlődés

 

Miért van az, hogy bizonyos játékosok sokkal gyorsabban fejlődnek, mint mások?

Olyan módon közelítik meg a tanulást, sokszor öntudatlanul, amely lehetővé teszi, hogy elméjük sokkal hatékonyabban sajátítsa el az új meglátásokat, és stratégiákat.

Ebben a részben megtanulod a tanulás szent grálját: Folyamat-modell

Ez a 4 lépéses formula az, amellyel minden fejlődés végbe megy. Ezt már használtad az életed során öntudatlanul. A probléma viszont az, hogy a legtöbb játékos 30-40%-os hatékonysággal használja ezt, nem véletlenül nem fejlődik igazán gyorsan.

Azok a játékosok viszont, akiknél láttam, milyen félelmetes sebességgel fejlődtek, sokkal effektívebben használták ezt a modellt, gyakran öntudatlanul.

Amint elsajátítod ezt a 4 lépést, és megtanulod, hogyan maximalizd a hatásfokát, bármit képes leszel rendkívüli sebességgel elsajátítani az életedben. Akár póker, akár más területről legyen szó.

Ebben a részben megismered továbbá, hogy milyen folyamatok játszódnak le a háttérben, amelyek befolyásolják, hogy mennyire gyors a fejlődésed, és hogyan módosítsad ezeket úgy, hogy automatikusan, és könnyedén, akár 0 extra perc tanulással is jóval hatékonyabbá tedd a már meglévő tanulásodat.

2. Nap

Érzelmi állapotod befolyásolása

 

Az állapotod az egyik kulcs tényező, amely befolyásolja az életed alakulását. Az érzelmeid azok, amelyek kiszínezik a valóságérzékelésedet, és amellyel torzítod azt. Ezek sarkallnak bizonyos döntések meghozatalára, és ezek a napról-napra, pillanatról-pillanatra meghozott kis döntések azok, amelyek végül az életed alakulását formálják.

Észrevetted már, hogy mennyivel másabb döntést hozol, amikor fáradt, ideges, bizonytalan, félelem állapotokban vagy, mint amikor motivált, lelkes, magabiztos, erőteljes állapotban találod magad?

Melyik állapot fogja azt eredményezni, hogy szembenézz a kihívásokkal, tágítsad a korlátaidat, elvégezd az előtted levő feladatokat, beüljél pókerezni, és a legjobbat hozd ki magadból?

Rendkívül kulcs fontosságú ez a terület, a legtöbb ember mégsem rendelkezik a képességgel, hogy tudatosan befolyásolja az érzelmi állapotát. A cél az, hogy ne a körülmények idézzenek elő benned bizonyos állapotokat, hanem képes legyél tudatosan a legjobb, leginkább erőforrásos állapotokba hozni magadat, amellyel keresztül mész minden akadályon, és megvalósítod az álmaidat.

Megismered a 3 tényezőt, amely minden egyes pillanatban meghatározza az érzelmi állapotodat.

Megtanulod, hogyan változtasd meg pillanatok alatt az érzelmi állapotodat. Hogyan kerüljél ideges, frusztrált állapotból nyugodt, és békés állapotba. Hogyan kerüljél bizonytalanból, magabiztos állapotba.
Képes leszel tudatosan előhúzni bármilyen érzelmet magadból, amely legmegfelelőbb az adott szituációhoz.

Ezáltal átveszed az irányítást az életed és körülményeid felett. Innentől fogva nem öntudatlan gondolati minták eredményeként fogsz a szituációkra reagálni, hanem tudatosan válaszolsz rájuk a benned levő erő kihasználásával.

Flow állapot elérése - Játékminőséged maximalizálása

 

Van az a pillanat, amikor ott vagy játék közben, csak a leosztásokra figyelsz, minden más kizárul a figyelmed látóteréből, az idő megszűnik létezni, és eggyé válsz a cselekvés végzésével.

A döntések meghozatala szinte magától értetődőnek tűnik, bekerülsz a játék áramlásába, teljesen feltöltődött vagy, és élvezed a játékot. Nagyszerűen játszol, akár még te magad is meglepődsz, hogy milyen nagyszerű döntéseket hozol meg teljes egyszerűséggel.

Ez a flow állapot. Amikor a képességeid maximumát tudod kiaknázni egy pillanatban. Bizonyára megtapasztaltad már ezt a múltban, de általában véletlenszerűen kerültél ebbe az állapotba.

Gondolj bele mennyire élvezetes és eredményes lenne számodra a póker, ha képes lennél sokkal gyakrabban elérni ezt az állapotot?

A flow állapot elérése nem misztikum, hanem konkrét alapelveken nyugszik. Ha elsajátítod ezeket az alapelveket, és megfelelő kis módosításokat végzel, akkor azt tapasztalod, hogy tudatosan leszel képes előidézni ezt jóval gyakrabban.

Ez nem csak a játék élvezésére lesz pozitív hatással, hanem gyorsabban fejlődsz, és nyereségesebbé is válsz tőle.

Célkitűzés és tervezés

 

Ebben a blokkban konkrét célokat határozol meg pókerben, és kidolgozunk hozzájuk egy olyan cselekvési tervet, amellyel képes vagy elérni azokat.

A legtöbb ember nem ismeri a megfelelő módszert, amellyel képes úgy célt kitűzni, és cselekvési tervet csinálni, amellyel meg is fogja valósítani azt, hogy ne csak ábrándozás maradjon belőle. A tréning után már biztosan nem ebbe a csoportba fogsz tartozni.

Elsajátítod a hatékony célkitűzés, és tervezés lépéseit, amely eredményre vezet, és amelyet aztán bármilyen célodra ráhúzhatsz.

Szokások kialakítása

 

Mi az, ami meghatározza az életünk alakulását? A gondolkodásmódunk, és a szokásaink. Azok a dolgok, amelyeket következetesen megteszünk újra és újra, formálják a körülményeinket.

Hiába tűz ki valaki egy célt, ha nem alakítja ki a megfelelő szokásokat, akkor nem fogja megvalósítani azt.

Megismersz olyan szokásokat, amelyekkel jelentősen többet kihozhatsz a benned levő potenciálból, és képes vagy maximális teljesítményre szert tenni.

Megtudod, hogyan szabadulj meg a hátráltató szokásoktól, amelyek szabotálják a haladásodat.

És hogyan tedd rendkívül egyszerűvé új szokások kialakítását az életedben, amelyek ahhoz az élethez vezetnek automatikusan, amelyet szeretnél élni.

Élő coaching / Kérdezz - Felelek

 

A legutóbbi tréningből sokak számára a kedvencük volt az élő coaching, amikor egy-egy résztvevő helyzetébe ástunk le mélyebben, hogy feltárjuk, mi az, ami esetleg szabotálja őt az eredményességében, és milyen változtatásokat tudna eszközölni, amivel többet kihozhat magából.

Ebben a blokkban lehetőséged lesz a saját szituációdat felhozni, hogy mélyebbre ássunk benne, illetve tanulhatsz rengeteget más személyek példájából, ahogy látod majd visszafejtve a gondolkodásmódjukat, amelyek formálják az életüket.

A tréning mellett adok számodra néhány rendkívül értékes bónuszt is:

1. Bónusz: Konkrét Útmutató Tervekkel és Stratégiákkal

 

Kapsz egy konkrét, írott útmutatót tőlem a tréningen, amelyben megtalálod az összes stratégiát, amellyel a következő szintre emelheted a póker karriered.

Bármikor előveheted majd ezt a kézikönyvet, elolvashatod és alkalmazhatod a benne leírtakat.

Ebben részletesen kidolgozott konkrét "tréning terveket" találsz majd minden egyes hasznos készség legjobb fejlesztésére.

Például kapsz egy részletesen kidolgozott 4 hetes programot, amelyben megtudod, hogyan fejleszd a produktivitásod és időmenedzsmentedet jelentősen.

Mit csinálj konkrétan a gyakorlatban, akár egy-egy adott teendőről, akár valami napi kis 2-5-10 perces rutinról van szó.

Emellett megosztok 1-2 hasznos forrást, és könyvet, amelyet a témában ajánlok, ha szeretnél még bővebben beleásni, bár az általam meghatározott lépésekkel már komoly változásokat fogsz tapasztalni.

Ilyen szinten kapsz kidolgozott tervet az összes fontos készség fejlesztésére konkrét lépésekkel, gyakorlatokkal, napi rutinokkal, ajánlott anyagokkal:

  • hogyan növeld a pókertanulásod hatékonyságát - 4 hetes program
  • hogyan javíts a játékminőségeden jelentősen - 4 hetes program
  • hogyan oldd fel a tiltet a játékodban - 4 hetes program
  • és így tovább önfegyelem, érzelmi kontroll, döntéshozatali folyamatod fejlesztése, célok/tervezés készségének fejlesztése stb. területeken 2-4 hetes összeállított, kidolgozott, lépésről-lépésre követhető programok.

Önmagában ez a konkrét útmutató félelmetesen pozitív változásokat fog nyújtani számodra nem csak pókerben, hanem az életed többi területére vetítve is.

Ha ennek kellene árat meghatároznom valószínűleg $500 alatt semmiképpen sem lőném be, de ennél jóval többet fog érni az életedben akár már most, akár a következő évek során.

Viszont a tréning mellé ezt megkapod most AJÁNDÉKBA.

2. Bónusz: Interjú Collin Moshmannel és Dánfiúval

 

Kapsz tőlem két nagyszerű interjút, amelyet Collin Moshmannel (top SNG játékos, Cardrunners és Pokerstrategy coach, 4 pókerkönyv szerzője), és Dánfiúval (Magyarország legjobb HS PLO játékosa) készítettem.

Nagyszerű gondolatokat hallhatsz tőlük, és beleláthatsz az ő gondolkodásmódjukba, stratégiáikba.

3. Bónusz: 2 db élő 90 perces kérdezz-felelek webinar utókövetés

Tartok három webinart, amelyben élőben kérdezhetsz tőlem, ha bármiben elakadnál, és szeretnél segítséget kapni, akkor itt megkérdezheted tőlem.

Felteheted a kérdésedet webinaron, vagy akár emailben elküldve előtte, és a webinar során megválaszolom azt.

Dátumok:

  • Október 21.
  • November 11.

Újdonság a tréningen

Korábbi tréningjeimen nem voltak extra csomagok. Ezúttal azonban gondoltam azokra is, akik még nagyobb hatásra akarnak szert tenni, ezért mostani tréningemen elérhető két extra csomag (Prémium + VIP), amelyekkel meggyőződésem, hogy még többet kihozhatsz a tréningből.

A két csomagot összesen 7 főnek tartom fent. Első nap után közösen megyünk el vacsorázni, ahol lehetőség lesz kisebb csoportban még jobban elmélyedni a tréningen elhangzott témakörökben, és privát kérdezz-felelekkel foglakoznunk. A vacsora árát a csomag tartalmazza.

Jelenleg kizárólag 3 hónapos coachingot kínálok, ezért egy-egy alkalomra nem vállalok új klienst. A csomagokhoz viszont kínálok egy, illetve két alkalom "Intenzív, 90 perces áttörés" coachingot, amellyel megszabadulhatsz a téged hátráltató gondolati, és viselkedési mintáktól, hogy még többet kiaknázz a potenciálodból.

Ezen alkalmak során segítek még könnyebben beültetni a tréningen elhangzott eszközöket, és stratégiákat, amelyekkel a következő szintre emelheted a pókeres karrieredet és életedet.

Ezeket a tréning után lesz lehetőséged felhasználni 2 hónapon belül, időpont egyeztetésével.

És végül, de nem utolsó sorban, a VIP csomagot igénylők számára 30 napon belül küldök hozzáférést a tréningről készült videófelvételhez, hogy bármikor újranézhesd a részeket. Ezáltal lehetőséged lesz még jobban átvenni az adott témakört, amelyikben éppen fejlődni szeretnél.

Mennyibe kerül a kétnapos tréning?

JELENTKEZEM

Garancia

 

Mivel tudom, hogy rendkívül hasznos lesz számodra a tréning, és a hozzá kapott konkrét útmutató, ezért azt javaslom, hogy nézd meg magadnak.

Ha nem érzed úgy, hogy a tréningen tanultak hozzásegítenek ahhoz, hogy eredményesebb, sikeresebb, élvezetesebb póker karriert hozz létre, akkor gyere oda hozzám a 2. nap végén és visszaküldöm a pénzedet teljes mértékben.

 

Minden fenntartás és probléma nélkül visszakapod a pénzed, és még a tréning munkafüzetet és útmutatót is megtarthatod, és továbbra is barátok maradunk.

Szóval jelentkezz most, és döntsd majd el a tréning végén, hogy megérte-e neked a befektetés.

A tréning időpontja:

 

Október 12-13. (2 nap)

1. nap (hétfő): 11-19 óráig
2. nap (kedd): 10-18 óráig

 

Helyszín:

Courtyard by Marriott - Budapest belvárosában

 

Kinek lesz hasznos a tréning? +

A tréning azok számára készült, akik szeretnének jelentősen többet kiaknázni a bennük rejlő potenciálból akár pókerben, akár más területeken az életükben. A tréningen azokat a területeket tudod jobban elsajátítani, amelyek lehetővé teszik, hogy kimagasló eredményeket érj el bármiben. Mivel univerzális alapelvekről, gondolkodásmódról, és szokásokról beszélünk, ezért nem csak pókerben, hanem minden területen alkalmazni tudod majd ezeket egész életedben. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy high stakes játékos vagy-e, a tréningen elhangzottakkal megtanulod a kulcs tényezőket még nagyobb eredmények eléréséhez.

Miért 2 napos a rendezvény? +

Ha azt szerettem volna, hogy a lehető legtöbb ember jöjjön el, akkor egy napos tréninget tartanék. Ha azt szeretném, hogy a legnagyobb pozitív változást tapasztalják a részt vevők póker karrierjükben és életükben, akkor 2 napos tréning mellett döntenék. És így tettem. Az a szándékom, hogy egy intenzív, két nap során felturbózzuk a gondolkodásmódodat, és elsajátíthass olyan eszközöket, amellyel eléred a céljaidat. Két napon keresztül leszel benne egy olyan közegben több tíz másik személlyel, akiknek közös céljuk van, akikkel egymást inspiráljátok, és akikkel nagyszerű barátságok születhetnek.

Túl messze lakom, megéri felmennem Budapestre? +

Neked kell eldöntened, hogy mennyire akarod megvalósítani az álmaidat, és pár száz km útjában állhat-e ennek. Júniusi tréningen voltak, akik Romániából, vagy Máltáról utaztak ide, hogy részt vegyenek a tréningen. Szállást tudsz intézni ismerősnél, vagy valami kedvező árú hotelben.

Nem tudom eldönteni, hogy befektessek-e a tréningbe, és visszahozza-e az árát. Mennyi pluszt fog nyújtani számomra? +

Múltkori rendezvényen volt egy játékos, aki napokig gondolkozott, hogy eljöjjön-e végül 2 nappal előtte úgy döntött, hogy jön. Az utolsó pénztartalékait mozgósította, hogy ott lehessen, úgy gondolta, ad még egy esélyt magának és a pókernek, ha már pár éve pókerezik. Majd júniusban rekord hónapot csinált, legjobban teljesített backing csoportjában, és az egész személyisége és élete egy teljes felfelé ívelő spirálba került azóta. Visszatért a motivációja, lelkesedése, szenvedélye. Ha őt kérdeznéd, hogy megérte-e, vajon mit válaszolna?

Hogyan tovább...

Ha úgy gondolod, hogy készen állsz befektetni a karrieredbe, akkor jelentkezz a lenti gomb segítségével.

Nem csak részt veszel egy rendkívül hasznos tréningen, hanem egy olyan közösség része leszel két napon keresztül, akik szintén többet ki akarnak hozni magukból a póker területén.

Nagyszerű csoportos és egyéni feladatok várnak rád, és közösen fogjátok segíteni egymást abban, hogy a legjobb tervet határozd meg a póker karriered maximalizálása érdekében.

Új barátokra lelhetsz, akikkel tudod tartani a kapcsolatot tréning után is, hogy egymást segítsétek a tanultak alapján.

Szóval jelentkezz a tréningre a lenti Jelentkezem gomb segítségével.

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." - Albert Einstein

Ha eddig nem azt adta a póker, amire igazán vágysz általa, és úgy érzed, többet ki tudnál hozni magadból, akkor ideje új stratégiák alapján megközelíteni.

Gondolj bele, mit jelentene számodra, ha megvalósulnának a pókeres álmaid, jobb, eredményesebb játékossá válnál, gyorsabban fejlődnél, sokkal élvezetesebbé válna a póker.

Milyen hatással lenne ez az életedre?

A mindennapi hangulatodra?

A kapcsolataidra?

A boldogságodra?

Szóval biztosítsd be a helyed a tréningre, jelentkezz, és október 5-én ott találkozunk!

JELENTKEZEM