Mély megelégedettség + Kiemelkedő teljesítmény

05 Oct

Mint észrevehetted, az elmúlt másfél hónapban nem igazán raktam ki videókat. Az oka ennek az volt, hogy egy elég komoly változást hozó időszak volt ez számomra is, amely átformálta a szemléletemet.

Korábban inkább az jellemezte a munkámat, hogy azt tanulmányozzam, hogyan tudunk még többet kiaknázni a teljesítményünkből, hogyan tudjuk az elménket minél jobban irányítani ennek érdekében.
Most a fókusz áthelyeződött inkább arra, hogyan lehet egy belső nyugalom, öröm, hála és mély megelégedettséggel járó állapotot kialakítani az életünkben, függetlenül a körülményektől.

Azok az egyszerű, de erőteljes alapelvek, amelyeket elsajátíthattam ennek a folyamatnak köszönhetően jelentős hatással voltak az életemre, körülményeimre, érzelmi világomra.

Amint az ember átvált egy másik szemléletmódra ezekkel az alapelvekkel, olyan mintha megszabadulna 100 kg súlytól, amit cipel magán, úgy hogy nincs is ennek tudatában.

És ez az extra teher az, ami miatt kevésbé élvezi sokszor az életét, vannak stresszes, frusztráló időszakjai, elvesztheti motivációját, ott van benne az ellenállás a teendőkkel kapcsolatban, negatívan befolyásolja az egészségét és kapcsolatait és így tovább.

Minden területét átjárja az életünknek.

Habár a jövő heti tréning címe alapból Maximális Teljesítmény Pókerben, egy sokkal találóbb cím lenne:

Hogyan tegyél szert mély megelégedettség érzésére az életedben, és érj el kiemelkedő teljesítményt.

 

A júniusihoz képest teljesen újradolgozott tréning ugyanis arról fog szólni, hogyan szakadj ki ebből az illúzióból, amelyet oly sokan tudattalanul éltünk, és szabotálta a teljesítményünket, eredményeinket, kapcsolatainkat, boldogságunkat és egészségünket.

És ehelyett hogyan alakítsd ki azt a szemléletmódot, amellyel egy belső teljesség, nyugalom, stabilitás, öröm érzése jár át függetlenül a körülményektől.

Paradox módon pont ezaz, amivel aztán a körülményeid jelentős javulásnak indulnak minden téren. Könnyed motiváció, flow állapot, fejlődés, és eredményesség jellemzi ezt.

Készültem egy személyesebb videóval számodra, amelyben megosztom, hogy ez hogyan mutatkozott meg az én életemben, és mit is eredményezhet ez a szemléletváltás.

 


 

Amennyiben szeretnél részt venni a tréningen, úgy tudsz még jelentkezni szerda 23:59-ig, hogy a létszámot le kell tudjam adni munkafüzetek miatt.

 

Nem valószínű, hogy újra tartok tréninget a közeljövőben. Ha eddigi megosztott munkámban találtál hasznos gondolatokat, amely meg sem közelíti egy tréning hatását, akkor mindenképp gyere el, mert igazán hasznos befektetés lesz az életedre nézve.

Kattints ide a jelentkezéshez

 

West

 

“Néhány ember soha nem válik azzá, aki lehetne; nem bíznak már magukban; beletörődnek abba, hogy mások igényei alapján alakítsák az életüket; és egy maszk mögé bújnak, ami eltakarja az igazi természetüket. Ha megengeded magadnak, hogy megtanuld ki is vagy valójában, azáltal hogy figyelsz a hangra és erőre, amely ott van benned, akkor azzá válhatsz, akivé a végzeted alapján képes lehetsz – egyedivé, egy Mesterré.” – Robert Greene

No comments yet.

Leave a Reply