Florian Rossner – The Poker Hero

29 Jul

The Poker Hero

poker hero

Egy viszonylag új könyv a póker világában, és emiatt nem is nagyon találkoztam még vele korábban. Viszont egy-két értékelést és a könyv leírását elolvasva úgy döntöttem el kell olvasnom. MEGÉRTE.

Egy olyan területtel foglalkozik mélyebben a könyv, ami az egyik szenvedélyemmé vált: tanulási folyamatok. Amióta olvastam Daniel Coyle – The Talent Code c. könyvét tavaly, megszállottan kutattam mitől válik szakértővé valaki egy adott területen. És igyekeztem ezt a felhalmozott tudást a póker területére is átvetíteni.

Emiatt egyből rezonáltam a könyv tartalmával, mivel a szerző szintén ezt tűzte ki magának, hogy az élet más területeiről vett tudást felhasználva (hogyan váltak világklasszissá egyesek a területükön) megmutasson egy utat a fejlődésre pókerben. A könyv bemutatja mennyire fontos a gyakorlás szerepe a tudás elsajátításában, és hasznos tippeket ad ennek fejlesztésére.

Például hogyan tűzz ki magadnak egy fejlődési tervet, milyen lépésekből épüljön fel, milyen gyakorlatokat végezzél, hogy a legjobban fejlődj.

Emellett segít, hogyan tűzz ki hatékony célokat, és hogyan alakíts ki egy támogató mentális környezetet magad számára, amivel sikeressé tudsz válni pókerben.

A könyv második része pedig mentális játékkal foglalkozik. Akár olvastad Jared Tendler nagyszerű könyvét, akár nem, érdemes elolvasnod ezt is, mivel teljesen más megközelítésből ír a mentális játékkal kapcsolatos leak-ek feltárásáról és korrigálásukról.

Összegzésként, mindenképpen ajánlom, hogy olvasd el a könyvet, segíteni fog a fókuszáltabb fejlődés elérésében.
No comments yet.

Leave a Reply