Fejleszd magadat tréningek segítségével otthonról

2015-ös tréningek felvételei segítségével sajátíts el olyan szemléletmódokat, eszközöket, és technikákat, amelyekkel a következő szintre emelheted a karrieredet és életedet

Egy személyes üzenet:

Hogyan alakult az éved eddig? Biztos vagyok benne, hogy sok tanulságot rejtegetett a megannyi örömteli és nehezebb pillanat is, amely az életünk része.

Melyek azok a dolgok, amelyekben sikerült előrelépned? És melyek azok a területek, amelyeken úgy érzed, hogy lenne mit fejleszteni?

Ha követed az írásaimat, anyagaimat, amelyeket már egy pár éve leközlök, akkor tudod, hogy nagy hirdetője vagyok a tudásunk bővítésének, és életminőségünk tudatos javításának.

A visszajelzések alapján a blogomon leközölt írásaim, és videóim sokat tudtak segíteni ebben.

 

A varázslat benned van

Szoktam mondani, hogy a varázslat nem bennem vagy egy könyvben, és írásban van. Ez a bámulatos erő benned van.

Ott van benned egy hatalmas belső erő és potenciál, ami csak arra vár, hogy minél többet kiaknázzál belőle.

Ehhez azonban az kell, hogy egyrészt ezt tudatosítsd magadban, és felismerd, hogy csakis a te kezedben van, hogy mit hozol ki az életedből. Ez néha nem így tűnhet, amikor azt érted, hogy nehézségek áradata zúdul eléd az életben. Azonban minden azért történik, hogy általa felismerhesd a benned rejlő határtalan erődet.

Azt a belső erőt, amelyet ha felvállalsz, akkor tényleg azt az életet kreálhatok, amelyet szeretnél.

 

Értékeld a nehézségeket

Ez nem könnyű, és nem egyik napról a másikra történik. Tudatos erőfeszítést igényel, hogy napról-napra, hétről-hétre igyekezz minél inkább a belső erődre támaszkodni, és az álmaid irányába haladni.

Amennyiben azonban hagyod, hogy a belső félelmeid visszatartsanak, és a komfort zónádon belül megrekedjél a biztonság illúziója miatt, akkor életed utolsó perceiben hogyan tekintesz vissza az életedre? Megérte a fejedben levő hangra hallgatni, amelyet a félelem vezérelt?

Mindannyiunkban ott van a félelem. Sőt ott is lesz! Mert ez egy védekező mechanizmusa az agyunknak, hogy a túlélésünket szolgálja.

A félelem nem rossz. A kulcs az, hogy a félelmet választod-e, vagy az álmaidat.

Ha felvállalod a benned rejlő erőt, és elindulsz az úton, hogy tényleg megvalósítsál egy nagyszerű életet, és elfogadod az ezzel járó akadályokat, nehézségeket, kihívásokat, nehéz és örömteli pillanatokat, akkor tényleg elmondhatod az életed végén, hogy "Éltem!"

 

Az álmaidat válaszd a félelem helyett

Ez az első döntés, amelyet meg kell hoznod. Álmaidat válaszd a félelem helyett. Álmaidat válaszd a belső elbizonytalanító hangok helyett. Álmaidat válaszd az elméd kifogásai helyett.

Amennyiben meghoztad ezt a döntést, és elkötelezted magadat emellett, akkor gratulálok!

Ez az egy elköteleződés teljesen átformálja az életed területeit. Minden egyes reggel tudatosan erősítsd meg magadat emellett.

A következő lépés, hogy elkezdjél olyan környezetet kialakítani, amely lehetővé teszi, hogy az álmaid irányába haladjál.

Ez lehet inspiráló társaság, könyvek, videók, hanganyagok, és élő tréningek. Mind-mind segíthet abban, hogy minél inkább a határtalan potenciálodból éljél, arra támaszkodjál, és abból kreáljad az életedet.

Remélem a leközölt anyagaim tudtak segíteni ebben számodra.

Habár igyekeztem hasznos írásokat leközölni, mindig is tudtam, hogy egy élő tréninggel sokkal mélyebbre hatóan tudok segíteni az embereknek azáltal, hogy strukturáltabban, jobban lebontva és gyakorlatba ültethetően tudnak elsajátítani a részt vevők bizonyos szemléletmódokat, amelyek megváltoztathatják az életük alakulását.

Nagyon sok igazán mély változásról kaptam visszajelzést korábbi tréningek résztvevőitől az ott ért felismeréseiknek, és elsajátított eszközöknek köszönhetően.

 

Köszönet

El sem tudom mondani, mennyi hálával telik meg ilyenkor a lelkem, amikor ilyenről tudok olvasni. Nem egyszer könnyek töltötték el a szememet, és átjárt az érzés, hogy igen, megéri tenni azért, hogy többet kihozzunk magunkból. Ahelyett, hogy beletörődnénk abba, hogy egy limitált életet élnénk, vállalhatjuk a bennünk levő erőnk kiaknázását, és egy igazán kalandos élet veheti kezdetét.

Nem csak az adott személyt ünnepeltem magamban, hanem minden egyes embert a Földön, aki hajlandó volt tenni azért, hogy egy kiteljesedett életet hozzon létre magának.

Nem az elért eredményt ünnepeltem, hanem a hajlandóságot, hogy valaki kész vállalni a kockázatot, kész kimozdulni a komfort zónából, kész vállalni a felelősséget az élete alakulásáért, kész beismerni, hogy nem vagyunk tökéletesek, és tudunk tanulni és fejlődni.

Az eredmény ezek következménye lesz magától.

Egyelőre nem tudom, hogy a közeljövőben tartok-e idehaza tréninget, mivel nem titkolt szándékom, hogy a nemzetközi pókerközönséggel is megoszthassam azokat a tapasztalatokat és meglátásokat, amelyekre szert tettem az évek alatt több száz emberrel való privát és közös munkának köszönhetően.

 

Úgy döntöttem, hogy elérhetővé teszem a korábbi tréningjeimről a felvételeket, hogy otthoni tanulás jelleggel, a saját ütemedben haladva, képes legyél még többet kihozni magadból és életedből a tréningen átadott ismereteknek köszönhetően.

Képes legyél áttranszformálni te is az életedet, mint rengeteg tréning résztvevő is tette ezt a saját életével.

Válaszd ki, hogy melyik tréning szolgálja most leginkább az előrehaladásodat. Mindegyik által hasznos felismerésekre, eszközökre, és szemléletmódokra fogsz szert tenni, amelyek pozitív katalizátorként idéznek majd elő változást az életedben.

 

"Ha megváltoztatjuk, hogyan látjuk a világunkat, akkor a világ, amit látunk, megváltozik."

 

A változás benned kezdődik! Lobbantsd lángra a benned levő parazsat, és folyamatosan tápláljad, hogy fáklyaként szolgáljon életedben, vezetve téged napról-napra az élet kalandos útvesztőiben álmaid felé haladva.

januar

 

Januári Tréning

 

Hogyan tedd 2015-öt a legjobb éveddé?

 

Ezen a tréningen megismerheted, hogy milyen tényezők formálják az életed alakulását, és hogyan tudod tudatosabban befolyásolni ezeket.

 

Egy mély transzformációt igyekszik előidézni a tréning benned azokkal a főbb pillérekkel kapcsolatban, amelyeket úgy találtam rengeteg emberrel való privát és közös coaching során, hogy a hátráltató problémáink, és önszabotálásaink forrását adja.

Problémákat mindig hoz eléd az élet, mivel arra szolgálnak, hogy általuk fejlődjél. Azonban 90%-ukat csak magunknak kreáljuk a hátráltató szemléletmódunkból fakadóan, és emiatt csak ugyanazokat a köröket futjuk újra és újra.

Egy erőteljes irányított vizualizációs gyakorlatot végzel a tréninggel haladva, amely igazán mély hatással volt sokakra. Ennek a gyakorlatnak köszönhetően mélységeiben átérzed a csontodig hatolva, hogy a Te kezedben van a sorsod irányítása, és megvan benned az erő, hogy létrehozd álmaid életét.

Sok hasznos témát érintettünk, amelyek mind-mind segítenek majd életed előrelendítésében.

 

Bővebb leírás a tréningről itt

 

A tréningből megtudhatod:

 • Milyen szerepe van az apró döntéseinknek az életünkre nézve
 • Milyen 3 tényező formálja a mindennapi döntéseinket?
 • Hogyan válasszuk el a boldogságunkat a célunktól?
 • Hogyan hasznosítsd tudatosan az életedet formáló erőket: fájdalom és élvezet társításokat
 • Végigmész egy rendkívül erőteljes átalakító vizualizációs gyakorlaton, amellyel újraértékeled életed elemeit
 • Hogyan oldd fel a belső konfliktust, amely a satbilitásra és változatosságra törekvő gyakran ellentétes szándékunkból ered
 • Milyen tényezők irányítják az érzelmi állapotunkat, és hogyan tudod tudatosabban formálni azt
 • Hogyan helyezd szilárdabb alapokra az önértékelésedet, és ezáltal jelentősen pozitív irányba lendítsd életedet
 • ... és még sok más

Tréninghez járó bónuszok:

 • Közel 60 oldalas tréning munkafüzet benne gyakorlatokkal, átfogó írásokkal a témakörökről
 • Videó: Hogyan alakíts ki egy erőteljes reggeli rutint
 • 30 napos gyakorlati munkafüzet (napi gyakorlatokkal a fejlődésed elősegítéséhez)


Nagyon jó volt a tréning, hiszen nem csak a felszínt kapargattuk, hanem mélyre ástunk. Tetszettek a gyakorlatok, az, hogy nekünk is ki kellett vennünk a részünk az egészből. Sokat segített, hogy úgymond "összerakjam" magam fejben. Hatalmas motivációt érzek azóta is, ilyet még sohasem tapasztaltam. Nagyon jó volt, gratulálok!Szerintem fantasztikus volt a tréning. Nagyon jól össze volt rakva, sok fontos témakört érintett. Biztosan hasznát veszem majd a kapott információknak az életem több területén is.

A szokásaink tudatos átformálásáról a magyarázat (élvezet illetve fájdalom társítás) külön említést igényel,ebbe még sosem gondoltam így bele, és nagy segítség lesz, ha a jövőben fel akarok venni egy új,vagy el akarok hagyni egy régi szokást. A Dickens vizualizáció is rendkívül erős élmény volt


ar_jan

Megvásárolom

junius

 

Júniusi Tréning:

 

Hogyan alakítsd ki a legjobb póker karriert?

 

Ez a 2 napos tréning megmutatja számodra, hogy mely tényezők által válik sikeressé valaki pókerben, vagy bármely területen.

Ezek olyan tényezők, amelyekkel legtöbbször még a kiemelkedően eredményes személyek sincsenek tisztában, mivel gyakran elsiklik felette az ember.

 

Kialakítasz egy olyan szemléletmódot, amely lehetővé teszi, hogy jóval többet kiaknázz a benned rejlő potenciálból.

Felismered, hogy melyek azok a tudattalan mentális berögződéseid, amelyek szabotálnak az előrehaladásban, akár póker, anyagi, vagy egyéb területen.

És persze megismered, hogyan tudod ezeket a berögződéseket lecserélni, és támogató szemléletmódokat magadévá tenni, hogy ne csak pillanatnyi változást tapasztalj, hanem tartósan az új megközelítést tedd szokásoddá A legtöbb önfejlesztő anyag kifelejti ennek a fontosságát, pedig ez a kulcs a tartós változás előidézésében.

 

Bővebb leírás a tréningről

 

A tréningből megtudhatod:

 • Hogyan tudod átformálni az életed történéseit hátráltatóból támogatóvá egy egyszerű mentális technika segítségével?
 • Hogyan alakíts ki erőteljes motivációt tudatosan?
 • Mi az a 9 motivációs kapcsoló, amelyeket tudatosan tudsz beizzítani egyre nagyobb hajtóerőt generálva?
 • Hogyan gyorsítsd fel a fejlődési görbédet egy 4 pillére épülő tanulási megközelítéssel?
 • Hogyan legyél képes tudatosabban a kiváló játékodat hozni, ahelyett hogy a véletlenre bíznád?
 • Hogyan formáljad tudatosan az érzelmi állapotodat minden szituációban 3 tényező segítségel?
 • Megtervezed a céljaidat egy struktúrált megközelítéssel, hogy extra lendületet nyújtson számodra
 • Mi az a 10 hátráltató tényező, amelytől meg akarsz szabadulni a póker karrieredben
 • Melyek azok a kulcs szokások, amely lehetővé teszik, hogy jelentősen megnöveljed a teljesítményedet
 • ... és még sok más

Tréninghez járó bónuszok:

 • Tréning munkafüzet
 • Konkrét Útmutató Tervekkel és Stratégiákkal
 • Interjú Collin Moshmannel és Dánfiúval
 • Hozzáférés a tréning utáni 3 db utókövető webinar felvételéhez


Hogy profi pókerjátékossá váljak, eddig is tudtam hogy ez csak rajtam múlik, de most így hogy kaptam egy konkrét tervrajzot, így kb. hibázni se tudok:)


M. Kristóf


Tetszett a training. Úgy érzem segít/segíteni fog abban, hogy egy jobb, komolyabb, élvezetesebb pókerkarriert fussak be, valamint az ott tanultak jó részét az élet egyéb területeire is átültethetem.


H. Tibor


Sokkal céltudatosabb leszek a közeljövőben és sokkal produktívabban használom fel az időmet a tréning óta. A teszt sok mindenre rávilágított és nagy lökést adott.


Gy. Tamás

ar_jun

Megvásárolom

oktober

 

Októberi Tréning:

 

Maximális Teljesítmény és Belső egyensúly megteremtése

 

Ez a 2 napos tréning az eddigi legmélyebbre szántó tréningem. Sokkal mélyebben foglalkozunk az érzelmeink szerepkörével.

Érzelmi lények vagyunk, és az érzelmeink formálják életünk minden területét. Mégsem kapunk konkrét ismereteket erről a témáról, ezért rendelkezünk annyi belső frusztrációval, szenvedéssel, ellenállással az életünkben.

 

Amint tudatosítod magadban, hogy a negatív érzelmek nem rosszak, szimplán csak jelzésértékűek, és minket szolgálnak, a megfelelő megközelítéssel teljesen más belső állapotot és körülményeket tudunk létrehozni.

Képes leszel az életed eseményeit egy sokkal nagyobb belső nyugalomból és békéből szemlélni. Ennek köszönhetően a teljesítményedből, és a mindennapjaidból jóval többet tudsz majd kibontakoztatni, amellyel jelentősen előrelendítheted életed alakulását.

A tréningen a hangsúly azon van, hogy felismerd ezt a mélyben rejlő belső erődet, hogyan szabadítsd azt fel, és hogyan érj el ezáltal belülről jövő tiszta motivációt, belső nyugalmat, nagyobb örömet és szeretet érzést, flow állapotot, kiemelkedő teljesítményt, jobb egészséget, és még több boldog pillanatot.

 

Ez a tréning kicsit a kelet és nyugat "filozófiáit" ötvözi. Hogyan hozz ki magadból, és lehetőségeidből minél többet, és emellett ne a stressz és frusztráció jellemezze a mindennapjaidat, hanem az öröm, szeretet, lelkesedés, és belső béke.

A szemléletmód, amelyet elsajátítasz majd a tréning által az egész életedre hatással lesz. Megtudhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet magadból pókerben, és életed más területein is, anélkül hogy feláldoznád a boldogságodat.

 

A tréningből megtudhatod:

 • Mi az a 3 hátráltató megközelítés, amellyel legtöbbször reagálunk a negatív érzésekre?
 • Hogyan oldd fel az érzelmi blokkokat magadban egy egyszerű technikával, amelyek szabotálják az életed?
 • Az érzelmek nem megfelelő megközelítése hogyan hat negatívan a motivációdra, pénzügyi helyzetedre, egészségedre, kapcsolataidra, és boldogságodra.
 • Hogyan alakíts ki belülről jövő motivációt, és szabadulj meg a belső akarástól, görcsösségtől, és stressztől
 • Mi a belülről jövő motiváció 3 pillére, és hogyan tedd minél inkább magadévá ezeket
 • Megismerheted a két szemléletmódot, amely formálja minden ember életét, és a siker új pszichológiájának tartják
 • Hogyan tegyél szert stabil magabiztosságra a póker és egyéb képességeiddel kapcsolatban
 • Hogyan érd el a flow állapotot tudatosan, amelyben a legjobbad tudod nyújtani, egy egyszerű megközelítésnek köszönhetően
 • Megismerheted hogyan tegyél szert nagyobb belső csendre, nyugalomra és békére az életedben
 • Kialakítasz egy folyamat-orientált szemléletet
 • Jelentősen nagyobb tudatosságot tudsz belevinni a mindennapi cselekedeteidbe, hogy ne a berögzült, hátráltató módon cselekedj, akár öntudatlan halogatásról, akár más szokásokról legyen szó
 • Megismered azt a 4 pillére fejlődési modellt, és hozzá tartozó egyszerű konkrét lépéseket, amellyel jelentősen fel tudod gyorsítani a készségeid fejlesztését
 • Vizualizálod az álmodat, és gyakorlatban megtervezed azzal a megközelítéssel, amelyet Walt Disney használt céljai megvalósításához
 • Megismered a szokások kialakításának néhány fontos tényezőjét, és elkerülendő buktatóját
 • ... és még sok más

Tréninghez járó bónuszok:

 • Tréning munkafüzet
 • Konkrét Útmutató Tervekkel és Stratégiákkal
 • Interjú Collin Moshmannel és Dánfiúval
 • Hozzáférés a tréning utáni 2 db utókövető webinar felvételéhez


Úgy gondolom mindenképp nagy segítségemre lesznek a tanult technikák pl. elengedés a negatív gondolataim kezelésében és megszüntetésében. Ami a pókert illeti ezen információk birtokában sokkal jobb és hatékonyabb tanulási tervet tudok majd felállítani.


M. László


Visszatért a motivációm (önálló 🙂 ), nyugodtan ülök le játszani, élvezem a játékot. Nem görcsösen üldözöm a célom, lépésekben haladok felé, azzal törődök ami épp most van. Jobban fejlesztem magam, nem halogatok


Jeck


A tréning által sokkal tudatosabbá, összeszedettebbé váltam. Hasznos, hogy mentális téren már jobban átlátom az ok-okozati összefüggéseket. A tőled tanultakkal pedig előre átgondoltan és jól tervezett módon tudok javítani a hiányosságaimon, hibáimon.


S. Attila

ar_oktober

Megvásárolom

FAQ-video

 

MegaPack:

 

Január + Június + Október tréning együtt + BÓNUSZ webinar

 

Amennyiben elkötelezted magadat az álmaid megvalósítása, és a belső erőd kiaknázása mellett, és szeretnél ehhez olyan ismereteket, szemléletmódokat, eszközöket, és technikákat megismerni, amelyekkel ezt meg tudod erősíteni, és félelmetes dolgokat megvalósítani, akkor ez a csomag a neked való.

Amennyiben mind a három tréninget megvásárolod, hogy még inkább segítsed az előre haladásodat, úgy kedvezményesen megteheted.

Nagyra értékelem a befektetésed magadba, ezért szeretnélek megajándékozni egy bónusz webinarral.

Ebben a közel 2 órás felvételben megtudhatod:

 • Mi az az egy tényező, amely több száz órányi privát coachingom során előjövő, és mindannyink életében felbukkanó megannyi probléma visszavezethető
 • Hogyan stabilizáld az önértékelésedet, hogy függetlenítsd magadat a külső körülményektől
 • Egy szintfelmérő teszten végigmész, amellyel megtudod, hogy mennyire vagy bíráló, ítélkező magaddal és másokkal, és hogyan tudnál még teljesebb életet élni
 • Megnövekszik a magabiztosság, boldogság szinted, nem fogod feleslegesen bírálni magadat, nagyobb szeretet és kötődés fogja jellemezni az életedet
 • Mindezek pedig hogyan vannak hatással a motivációdra, és a teljesítményedre a mindennapokban

ar_mega

Megvásárolom

A vásárlás menete

 

A 'Megrendelem' gombra kattintva, eljutsz a következő oldalra, ahol pontosan megtalálod, hogyan tudod megvásárolni a tréningeket.

Miután kitöltött az ott található űrlapot az adataiddal, és beérkezett a tréning ára, fogsz kapni egy emailt, benne a bejelentkezési adataiddal a privát oldalhoz.

A felhasználónevedet és jelszavadat tudod majd használni, hogy hozzáférjél a tartalomhoz.

Ha bármi kérdésed van a vásárlás menetével kapcsolatban, írj egy emailt a west@dominaldazeleted.hu címre.