Üdv A Domináld Az Életed Oldalon

31 Jul

Mindannyian egy nagyszerű életstílusra vágyunk, egy olyan életre, amilyet mi szeretnénk élni. Ki akarjuk hozni magunkból a legtöbbet, de ez nem mindig egyszerű. Gyakran saját magunk vagyunk a legnagyobb hátráltató tényezők az életünkben, és fogalmunk sincs róla, hogyan tudnánk változtatni ezen hatékonyan. Dominálni akarjuk az életünk területeit, egészségesek, boldogok akarunk lenni, jó munkát akarunk, amit élvezünk csinálni, jó anyagi körülményekben élni, utazgatni, jó kapcsolatokkal rendelkezni, szórakozni, kalandokat átélni, és szabadokká válni.

A probléma azzal van, hogy sokan nem hajlandók megfizetni a szükséges árat ahhoz, hogy ezeket elérjék. Azaz feladni felesleges dolgokat az életükben, hogy az igazán fontos tevékenységeket végezzék. Kialakítani egy olyan gondolkozásmódot/szemléletet, hogy folyamatosan tágítsák a komfort zónájukat, és kihozzák a legtöbbet önmagukból. Semmi, ami igazán hasznos nem hullik magától az ember ölébe, anélkül hogy tennénk érte.

Minden egyes nap válaszút elé érkezünk. Mi döntjük el, hogy a vágyainkhoz vezető lépéseket teszünk, vagy olyanokat, amelyek ettől eltávolítanak minket.

A kulcs a gondolkozásmódunkban rejlik, azaz milyen meggyőződések irányítják az életünket. Ha nem vagy elégedett a jelen körülményeiddel, annyi a dolgod, hogy megváltoztasd a fejedben lévő hitrendszert, ami a cselekedeteid vezérlik, és az eredményedet befolyásolják. Kialakíts egy olyan szemléletet, ami nap, mint nap olyan döntések meghozásához, és lépések megtételéhez vezet téged, amivel fejlődsz, és közelebb jutsz a vágyaidhoz az életben. Pusholod magad; kitágítod a korlátaidat; 100%-ot akarsz nyújtani magadból; fel akarod adni, de csak azért is mész tovább… Ezt jelenti a Domináld Az Életed mentalitás.

 

Ez az a mentalitás, amit az elmúlt években kialakítottam magamnak, és ami napról napra hajt előre. Ezen az oldalon igyekszem a saját példámon keresztül inspirációt és motivációt nyújtani, illetve a tapasztalataimat megosztani, hogy mások fejlődését elősegítsem ezáltal. Nem vagyok guru, és nem is akarok annak látszani. Dominálni akarom az életem, és ezáltal rengeteg dolgot tanulok és tapasztalok, amiket szívesen dokumentálok.

Ha Te sem elégszel meg egy középszerű élettel, akkor valószínűleg rezonálni fogsz az oldal tartalmával. Ahhoz, hogy értesülj az új tartalmakról írd be az email címed, és automatikusan értesítést kapsz a legújabb bejegyzésekről. Örömmel veszem, ha hozzászólás formájában megosztod Te is a tapasztalataidat, és nézőpontokat, amiket kialakítottál az életben, ezáltal még hasznosabb tartalmat kreálva az oldalon a közösség számára. Ha bármi észrevételed van, lépj kapcsolatba velem (link).

 

Köszönöm, hogy benéztél. Sok sikert!

No comments yet.

Leave a Reply