Videó – 1 Napos Mentális Felkészültség Tréning anyaga

21 Jul

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben megtaláljátok a július 16-ai 1 Napos Mentális Felkészültség Tréningről készült videó felvételt. Az előadások 4 blokkba voltak osztva.

1. Blokk – Mentális Felkészültség Szerepe + Tilt Mental Leak részletezése

 

 

2. Blokk – Tilt Fajtái részletesen bemutatva

 

 

3. Blokk – Tilt Mental Game Leak korrigálása

 

 

4. Blokk – Kiemelkedően Sikeres Személyek Gondolkozásmódja

 

 

Az első három blokk egymásra épül, és főként a tilt-el, mint mentális játék leak-el foglalkozik, amely kisebb nagyobb módon szinte minden játékost hátráltat, szóval nagyon +EV mélyebben leásni és megoldani.

Az utolsó, 4. blokk, pedig nem konkrétan pókerrel foglalkozik, hanem olyan hatékony gondolkozásmód kialakításáról, amely az egész életedet pozitív irányba megváltoztathatja. Ezek az alapelvek drasztikus változásokat okozhatnak az életedben, szóval érdemes tudatosan felhasználni őket.

 

Továbbá készítettem egy kiegészítő anyagot, amellyel még hatékonyabban tudjátok fejleszteni a mentális játékotokat. Ez az anyag tartalmaz kérdéssorokat is, amelyeket a videókból megtanuljátok, hogyan töltsétek ki, továbbá tartalmazza az 5 fő koncepciót, amely a sikeres mentális játékhoz eléggé hozzájárul, ha minél jobban megérted őket (Felnőtt Tanulási Modell, Hernyó fejlődési Folyamat, Agy hierarchikus felépítése, Beidegződések szerepe, Teljesítmény/Izgalmi szint görbe).

Emellett lefordítottam a Mental Game of Poker Tilt-ről szóló fejezeteit, amely a könyv kb. 40%-át adja, és a legátfogóbb anyag, ami elérhető Tilt kiváltó okaival, kezelésével kapcsolatban.

 

Letöltés

Javaslom, hogy szánjátok rá az időt a mentális játékotok fejlesztésére, nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy a fő hátráltató tényező a legtöbb játékosnál nem az, hogy ne fejlesztené a technikai tudását, hanem hogy nem tudja kiaknázni ezt a tudását játék közben megfelelően, és itt jön a képbe a mentális játék fejlesztése, hogy még jobb eredményeket érjetek el.

 

Sok sikert!

No comments yet.

Leave a Reply